Filmul HORROR al violului de la Satu Mare. Marturia elevei violate: "M-au amenintat ca ma dezbraca si ma abandoneaza in padure!"

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 18:20
275 citiri
Cei trei tineri din Satu Mare care au violat in 11 august o eleva de 14 ani au pledat diferit in fata judecatorilor, atunci cand au fost dusi de procurori pentru arestare. Mihaita Sebastian Cseh si Sarkozi Francisc si-au recunoscut fapta si au declarat ca regreta, in timp ce Petrisor Fanea nu a vrut sa dea declaratii, prelevandu-se de "dreptul la tacere".

Francisc Sarkozi a spus judecatorului ca regreta ca "a ascultat de Alex Erdei" si s-a aparat afirmand ca nu intelege de ce fata a transmis ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.