FILMUL TRAGEDIEI. Imagini de la locul in care au fost ucise cele doua femei, in Satu Mare

   

Dubla crima in comuna Barsau din judetul Satu Mare. Doua femei au fost ucise in cursul acestei zile, dupa lasarea serii.
Femeile erau vecine, una in varsta de 53 de ani, iar cealalta in varsta de 65 de ani. In momentul in care s-a petrecut tragedia, femeile se aflau in casa uneia dintre ele.

Cazul a fost semnalat politistilor printr-un apel efectuat la serviciul 112, in jurul orei 16,50, care anunta faptul ca in localitatea Barsau din judetul Satu Mare, doua femei au fost gasite decedate si ca ar fi vorba despre un omor.

La fata locului s-au deplasat echipe de politisti si procurori care au ridicat probe si au audiat martori, astfel acestia au prins criminalii in mai putin de trei ore de la momentul inceperii anchetei.

Potrivit surselor PortalSM, este vorba despre doi barbati din Debretin, Ungaria, unul in varsta de 59 de ani, iar celalat in varsta de 39 de ani. Cei doi barbati de etnie roma le-au vandut femeilor paturi, astfel ca au vazut ca au bani si au revenit. Barbatii le-au batut pana le-au lasat fara suflare.

Criminalii au fost prinsi datorita unui vecin care a vazut ca masina tiganilor stationeaza cam mult timp in fata casei uneia dintre femei si a retinut numarul de inmatriculare. Dupa o vreme, tiganii au plecat cu masina, dar au incuiat usa casei inainte si au luat cheia cu ei.

Dupa un timp, un alt barbat, cumnatul uneia dintre cele ucise, le-a cautat si a vazut usa incuiata. El s-ar fi uitat pe geam si le-a vazut moarte. El a fost cel ce a sunat la 112. Ulterior, au ajuns politistii care au intrat in casa, iar vecinul ce a retinut numarul de inmatriculare le-a dat politistilor informatia, astfel ca autorii au fost prinsi.

Criminalii au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

In acest moment, la fata locului sunt echipaje ale Politiei si ale Parchetului care incearca sa stabileasca cum s-a petrecut crima cu exactitate.

Vom reveni cu detalii.

***

Pentru a fi la curent cu stirile PortalSM, va invitam sa ne urmariti si pe pagina de Facebook.
Miercuri, 11 Decembrie 2019, ora 07:49
Sursa: Portalsm.ro

Portalsm.ro
Cele mai citite stiri
Satmareanca in moarte cerebrala a salvat doua vieti. Familia a decis donarea organelor
O satmareanca in moarte cerebrala a salvat doua vieti. Familia a decis donarea rinichilor unor ...
VESTE BUNA. Satmarul, LEGAT la AUTOSTRADA mai REPEDE decat ne asteptam. Cum e posibil
Judetul si municipiul Satu Mare va fi legat la autostrada mult mai repede decat s-ar fi asteptat ...
FOTO. Povestea impresionanta a unui preot la 100 de ani. A facut inchisoare si la Satu Mare
Povestea impresionanta unui preot la 100 de ani. In Catedrala dedicata Martirilor si ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor