Frumusetea care ne reprezinta tara la Miss World 2015: "Daca o sa castig, vreau sa cumpar aparatura medicala pentru copii!"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 19:13
36 citiri
A absolvit Colegiul National "Doamna Stanca ", devenind inca de la 16 ani un model pentru fetele de varsta ei si nu doar pentru frumusetea cu care a fost inzestrata, ci si pentru comportamentul si educatia primita de la parinti. "Am pasit in lumea modelingului la varsta de 16 ani fiind remarcata de o agentie de modeling locala care mi-a oferit un contract de modeling, in urma unui concurs de frumusete din liceu. De atunci pot spune ca nu m-am dezlipit de lumea aceasta, insa e nevoie de multa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.