Pompierul care a salvat viata unei vecine de bloc in timpul liber. Barbatul a intrat in foc fara costum de protectie: "Daca mai intarziam un minut, ar fi murit"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Februarie 2018, ora 13:00
49 citiri
Un pompier de la ISU Satu Mare a intrat intr-un apartament cuprins de flacari fara costum de protectie si a salvat viata unei femei in varsta de 65 de ani. Pompierul, pe nume Olimpiu Mos, angajat la ISU "Somes" Satu Mare, a ajuns eroul zilei in localitate dupa ce a salvat viata unei femei in timpul liber.

"Eram acasa. Chiar inainte sa intru la dus mi-am pus statia la incarcat, stiind ca a doua zi urma sa intru de serviciu, asa ca am si pornit statia. Am auzit prin statie ca e un incendiu pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.