Prefectul Eugeniu Avram, foc si para: M-am saturat sa aud probleme care sunt EXCLUSIV de competenta Primariei! Vom lua masuri!

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 18:20
37 citiri
De obicei calm, impaciuitor si cu mult tact, prefectul Eugeniu Avram a izbucnit vineri, cu prilejul sedintei comitetului judetean pentru persoanele varstnice. Supararea prefectului a fost justificata, cu atat mai mult cu cat si vineri, la fel ca la fiecare sedinta, 99% dintre problemele semnalate de participanti au fost exclusiv de competenta Primariei, institutie care de obicei nu este reprezentata de nimeni la aceste sedinte, sau este reprezentata de persoane care nu au nici in clin nici in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.