Presedintele Organizatiei Municipale Satu Mare a PSD, primarul Dorel Coica: "Acum este momentul sa scapam tara de Traian Basescu!"

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 00:59
131 citiri
Presedintele Organizatiei Municipale Satu Mare a PSD si primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a sustinut ieri, la sediul Organizatiei Judetene Satu Mare a PSD, o conferinta de presa in care a lansat un apel catre toti satmarenii pentru a iesi la vot in data de 29 iulie si de a-l detrona pe "comandantul suprem" Traian Basescu. Dorel Coica i-a indemnat pe cetatenii Romaniei, indiferent ca sunt romani, maghiari, germani sau romi, sa nu uite "nenorocirile" pe care le-a generat Traian ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.