Primavara, anotimpul sumbru al sinucigasilor in Satu Mare. Explicatia psihologilor: "Problemele financiare sunt un factor extrem de important"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Mai 2015, ora 16:23
67 citiri
In nici trei luni, numarul celor care au dorit sa-si puna capat zilelor prin inec, la Satu Mare, a crescut ingrijorator. Astfel o tanara de 16 ani care s-a aruncat in Somes a fost salvata in ultima clipa de un pescar si un pompier militar. De asemenea, cadavrul unei femei a fost gasit plutind pe apele Somesului la mijlocul lunii trecute. Autoritatile presupun ca femeia si-a pus capat zilelor. Un tanar de doar 21 de ani din municipiul Satu Mare a amenintat recent ca se arunca in Somes de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.