Romanca plecata in Danemarca sa ajunga intre marii manageri de fotbal ai lumii: "Sunt constienta ca multi vor incerca sa ma calce in picioare"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Ianuarie 2016, ora 19:15
60 citiri
Alexandra Moise (20 de ani), din Tasnad (judetul Satu Mare), este studenta in Danemarca, la "Copenhagen Business Academy" (n.r. - "Academia de Afaceri din Copenhaga"), unde a ajuns cu ajutorul unei burse. Inca de mica, a fost fascinata de fotbal, dupa ce tatal ei i-a explicat regulile si au urmarit impreuna meciurile de la Campionatele Mondiale. In timp, a devenit un adevarat suporter al echipei Dinamo si marturiseste ca nu a vazut niciodata acest sport ca fiind unul dedicat exclusiv barbatilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.