Romanul cu cea mai mare colectie de plante carnivore: "Oamenii ma intreaba cum le hranesc, daca trebuie sa le cumpar carne"

Sursa: Adevarul
Sambata, 13 August 2016, ora 19:06
39 citiri
Adrian Danciu (27 de ani) este un tanar din Satu Mare care lucreaza intr-o fabrica de componente auto si, de asemenea, face scoala de asistenti medicali. In timpul liber, Adrian are o ocupatie iesita din comun: creste plante carnivore. Adrian Danciu este un om obisnuit, cel putin la locul de munca. Munceste intr-o fabrica de componente auto si urmeaza scoala de asistenti medicali. In familia lui Adrian Danciu, pasiunea pentru flori exista de multa vreme, mama lui fiind cea care a umplut curtea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.