Satmareanul Szepessy Iosif - singurul roman care l-a invins pe presedintele Ungariei. "Intre mine si Angela Merkel exista o diferenta"

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 19:00
92 citiri
Nascut in anul 1946 in Satu Mare si stabilit in anul 1972 in Germania, Szepessy Iosif este unul dintre scrimerii de elita ai lumii, cel mai important titlu competitional - obtinut in anul 1973 - fiind acela de campion mondial.

Desi traieste de zeci de ani in Germania, unde in prezent este managerul unei firme care produce armaturi pentru conducte de gaz din Rusia, India si China, iar din 2001 este consilier est-european al firmei Winterashall-Erdgas, proprietatea celebrului Gazprom din Rusia, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.