Scandal legat de tabara de refugiati din statiunea Tasnad. Primarul localitatii: "MAI raspunde partial memoriilor depuse de noi"

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 18:33
88 citiri
Edilul orasului Tasnad si consilierii locali raman impotriva construirii unui centru pentru gazduirea emigrantilor la Tasnad, asa cum si-a anuntat intentia Ministerul Afacerilor Interne. Mai mult insa, se pare ca in ciuda memoriilor in care autoritatile explica ce ar insemna construirea acestui centru pentru turimsul din localitate, ministerul a transmis un raspuns vag care nu aduce nici o informatie noua si nici nu ii linisteste pe reprezentantii Primariei care sunt dispusi sa ajunga pana in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.