Se pregatesc bani pentru pagubele provocate de seceta. Prefectul Eugeniu Avram: Mi-a teama sa nu pierdem banii din cauza birocratiei!

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 15:20
44 citiri
Pe langa cele doua comisii constituite in a doua jumatate a lunii august pentru evaluarea pagubelor produse de seceta in judetul Satu Mare, prefectul a dispus constituirea inca unei comisii. Decizia prefectului este influentata de faptul ca pana in 25 septembrie, la nivelul Prefecturii, trebuie incheiate situatiile referitoare la evaluarea tuturor pagubelor din judet, si intocmita centralizarea, in conditiile in care se pregatete alocarea unor sume de bani care sa acopere cel puin partial ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.