Toxiinfectia de la Brancoveanu pune autoritatile pe jar! Marcela Papici: Proprietarii localului ar trebui sa plateasca tratamentul copiilor!

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 12:20
50 citiri
Dupa ce si-au petrecut dupa amiaza si seara la Unitatea de Primiri Urgente si la Sectia de Boli Contagioase, cei 11 copii si invatatoarea de la Scoala Generala Constantin Brancoveanu au fost externati in cursul noptii. Ei au ajuns la Spitalul Judetean joi dupa amiaza dupa ce au mancat macaroanele cu branza furnizate in sistem de catering de Restaurantul Green House din Satu Mare.

Marcela Papici, managerul Spitalului Judetean, spune ca este bucuroasa ca incidentul nu a avut proportii mai mari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.