Tribunalul Satu Mare a respins cererea de eliberare a fostului director spagar de la APIA, Viorel Pintea, chiar daca familia sa a platit o cautiune de 100.000 de lei

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Decembrie 2013, ora 10:51
71 citiri
"Respinge cererea de liberare provizorie pe cautiune formulata de inc. P.V", este solutia pe scurt data de Tribunalul Satu Mare.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea efectueaza acte de urmarire penala fata de inculpatul Viorel Pintea, director la APIA Satu Mare, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita in forma continuata.

Procurorii sustin ca in cursul lunilor martie si mai 2012, inculpatul Pintea Viorel, in calitate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Viorel Pintea director spagar APIA