Ultima fita a "capsunarilor" din Tara Oasului: Mona Lisa si Napoleon, pictati pe peretii caselor: "Habar nu au cine sunt, dar ii au pe perete"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 04:02
92 citiri
Se spune ca gusturile nu se discuta. Chiar si atunci cand alegi ca peretii interiori ai acsei tale sa fie pictati cu chipul tau, al copiilor tai sau, de ce nu, cu figuria Mona Lisei sau al lui Napoleon. Moda a pictarii, in acest fel, a peretilor locuintei a prins foarte bine, in ultimii ani, in judetul Satu Mare, mai exact in Tara Oasului, o zona cu case extravagante ridicate de satmarenii plecati, in marea lor maoritate, la munca in strainatate. Comuna Certeze in special, se remarca prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.