Un satmarean a folosit salutul nazist "Heil Hitler!" intr-un cartier evreiesc din Londra. Explicatia: "Nu-mi aduc aminte, eram beat"

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 15:21
86 citiri
Un satmarean, stabilit in Londra, a ales sa faca propaganda nazista intr-un cartier populat de evrei ultra-ortodocsi. Potrivit ziarulromanesc.net, Adrian Weissenbacher a salutat nazist si a inceput sa strige "Heil Hitler!" tocmai in Stamford Hill, unde locuieste o numeroasa comunitate evreiasca din Londra.

Pe 31 mai, romanul in stare de ebrietate a fost luat la intrebari de un voluntar al unei patrule Shomrim, o organizatie a evreilor ortodocsi care asigura ordinea si linistea publica in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.