Un tanar din Satu Mare si-a salvat de la moarte un coleg in timpul orelor: "Cand l-am vazut pe jos, fara puls, am stiut ce am de facut"

Sursa: Adevarul
Marti, 26 Iulie 2016, ora 15:22
36 citiri
Vlad Vilcu, un proaspat absolvent de clasa XII-a din Satu Mare, este eroul scolii lui, dupa ce in luna martie, a salvat viata unui coleg care a facut stop respirator in timpul orei. Baiatul a intervenit mai rapid decat asistenta si doctorita scolii, iar interventia lui a fost vitala. Amintirile din timpul anilor de liceu sunt in marea lor majoritate hazlii. In cazul lui Vlad Valcu, un proaspat absolvent al Colegiului National "Mihai Eminescu" din Satu Mare, printre aceste amintiri se va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.