VIDEO Ziua Jandarmeriei Romane, sarbatorita anticipat la Satu Mare. Veteran de razboi: "Un jandarm trebuie sa fie un model pentru toti cei din jur!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 18:30
34 citiri
Jandarmii sunt cei care ajung sunt primii la proteste, care sunt trimisi sa asigure linistea si ordinea la evenimentele sportive si nu numai, sa caute persoane disparute si sa protejeze bunurile de valoare ale acestui judet. Ei sunt si cei care in caz de inundatii sau in vreme de seceta sunt chemati sa isi ajute semenii si o fac fara sa seat pe ganduri, mai ales ca au invatat inca din scoala ca un ordin nu se discuta si nu se contesta. In onoarea Jandarmeriei Romane, in fiecare an romanii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.