Patru profesori, retinuti pentru spaga la Bac

Joi, 12 Iulie 2012, ora 11:40
4089 citiri
Patru profesori, retinuti pentru spaga la Bac
Foto: Arhiva

Patru profesori din judetul Ialomita au fost retinuti sub acuzatia ca au primit mita la examenul de Bacalaureat din acest an.

Surse din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au confirmat ca cei patru dascali, retinuti pentru luare de mita si trafic de influenta, au fost dusi in arestul Politiei Judetene Ialomita, iar joi urmeaza sa fie prezentati magistratilor cu propunerea de arestare preventiva, pentru 29 de zile, informeaza site-ul local Gura Ialomitei.

Rezultate Bac 2012: Cum comenteaza Geoana notele catastrofale

Profesorii Stere Sorin, Manea Cristian, Nica Balaciu si Dinu Marius Razvan sunt acuzati ca au intervenit pe langa membrii Comisiei de la Bac pentru acordarea unor note mai mari in cazul a zece elevi.

Potrivit probatoriului, invinuitii, profesori la diferite institutii scolare de pe raza judetului Ialomita, au pretins si primit diverse sume de bani de la elevi, pentru sine sau pentru a interveni pe langa membrii Comisiilor de evaluare a lucrarilor de bacalaureat, in vederea obtinerii unor note de promovare a examenelor.

Ponta: Bac-ul nu e pentru elite, trebuie luat pentru a intra in productie

Cercetarile in prezenta cauza au fost efectuate cu sprijinul lucratorilor din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Structura Centrala si Biroului Anticoruptie Ialomita precum si cu suportul tehnic si operativ al Serviciului Roman de Informatii.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#profesori retinuti mita Bac, #profesori spaga Bac Ialomita, #profesori intervenit Bac 2012, #examen bacalaureat 2012, #rezultate Bac 2012 , #Bac 2012