Ziare.com

Bacalaureat 2013: Limba si literatura romana - Modele de subiecte si bareme

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 07:14

   

Bacalaureat 2013: Limba si literatura romana - Modele de subiecte si bareme
Probele scrise ale examenul de bacalaureat de anul acesta incep pe 1 iulie si se vor incheia pe 5 iulie.

Prima proba este cea la limba si literatura romana. Examenul dureaza 3 ore, toate subiectele sunt obligatorii, iar candidatii primesc 10 puncte din oficiu, punctajul maxim fiind de 100.

Bacalaureat 2013 - Primele perle: Corola de minuni a lui Vasile Blaga, strivita de elevi

Subiectele vor fi diferite in functie de profilul liceal urmat de elev. Astfel, elevii care au terminat un liceu teoretic - profilul umanist sau un liceu vocational - profilul pedagogic vor avea de rezolvat aceleasi subiecte.

Aceleasi subiecte le vor rezolva si elevii care au terminat un liceu pe filiera teoretica - profil real, pe filiera tehnologica sau pe filiera vocationala - toate profilurile cu exceptia celui pedagogic.

Bacalaureat 2013: Ce spun elevii: Sa mori tu ca functioneaza camerele alea!

Vezi mai jos modele de subiecte, precum si baremul, pentru proba scrisa de limba si literatura romana din cadrul bacalaureatului, pentru cei care au terminat un profil umanist sau pedagogic:

Vezi mai jos modele de subiecte, precum si baremul, pentru proba scrisa de limba si literatura romana din cadrul bacalaureatului, pentru cei care au terminat un profil real sau tehnologic sau pe filiera vocationala, alte profiluri in afara de pedagocic:

A.S.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 17622 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor