Frauda la Bac: Secretara care strangea spaga, greu de demis - "De ce sa ma suspende pe mine?"

Marti, 09 Iulie 2013, ora 21:30
4332 citiri
Frauda la Bac: Secretara care strangea spaga, greu de demis - "De ce sa ma suspende pe mine?"

Desi din interceptarile facute in dosarul spagii de la Bac reiese ca se ocupa de strangerea banilor, secretara de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" nu a fost demisa din functie.

Desi "doamna Nuti", asa cum apare secretara Elena Dumitru in interceptari, a fost prinsa transcriind rezolvarile subiectelor pentru elevii care platisera bani grei ca sa ia Bac-ul, ea nu a fost inca demisa.

Romania TV transmite ca angajata isi continua activitatea la unitatea de invatamant implicata in scandalul privind frauda de la Bacalaureat, cu toate ca sefa sa, directoarea Costica Varzaru se afla in continuare dupa gratii, fiind arestata preventiv pentru trafic de influenta.

Frauda la Bac: Zeci de elevi audiati in doua zile - Recunosc doar "banii pentru protocol", nu si spaga

Rolul secretarei in mecanismul spagii oferite pentru trecerea Bac-ului la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" era acela de a strange banii destinati spagilor si de a transcrie rezolvarile pe care insasi directoarea liceului le lasa pe bancile candidatilor sub pretextul ca le oferea ciorne.

Elena Dumitru, fosta colega a lui Marian Vanghelie la Primaria Sectorului 5, si-a continuat activitatea in centrul de examinare pana la ultima proba de bacalaureat, desi intreaga comisie de evaluare, precum si conducerea liceului au fost demise, lucru confirmat de paznicii unitatii pentru televiziunea citata.

Frauda la Bac: Cum functiona caracatita spagii la Bolintineanu - dezvaluirile unui profesor

Intrebata de jurnalistii sub acoperire de ce nu a fost suspendata, secretara s-a aratat uimita ca o astfel de masura ar putea fi luata impotriva dumneaei. "Pe mine?! Nu! De ce sa ma suspende? Lucrez. Inca lucrez", sustinea secretara Elena Dumitru.

Inspectoratul Scolar nu a putut interveni in cazul secretarei, deoarece responsabila de activitatea acesteia este unitatea angajatoare, si nu inspectoratul. Iar cum conducerea liceului a fost demisa, Inspectoratul urmeaza sa ia o decizie in cazul doamnei Nuti abia dupa finalizarea anchetei.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#secretara Bolintineanu demitere Inspectorat, #secretara Nuti spaga Bac, #spaga frauda examen Bacalaureat , #Bacalaureat 2013
Comentarii
Poza Melody_Gardot
Melody_Gardot
rank 5
Pai de'aia ; c-ai fost partasha la infractiune .
Poza Ioan Ernst Feher
Ioan Ernst Feher
rank 5