Bac 2014: Vezi subiectele la ultima proba scrisa

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 13:26
6513 citiri
Bac 2014: Vezi subiectele la ultima proba scrisa

Absolventii de liceu au sustinut, vineri, ultima proba scrisa a examenului de bacalaureat.

Este vorba despre proba la alegere a profilului, unde candidatii au optat pentru una dintre urmatoarele materii: chimie, fizica, biologie, informatica, economie, geografie, logica, psihologie, sociologie si filosofie.

Dintre cei peste 146.000 de elevi inscrisi la aceasta proba, cei mai multi au optat pentru biologie, geografie, fizica si informatica, potrivit Digi 24.

Bac 2014: Vezi subiectele de la Limba si literatura romana

Bac 2014: Vezi baremele de la Limba si literatura romana

Luni, pe 30 iunie, absolventii de liceu au sustinut prima proba scrisa a examenului de bacalaureat, cea la Liba si literatura romana. Miercuri, pe 2 iulie, candidatii au sustinut proba obligatorie a profilului, cea la matematica sau la istorie, in functie de specializarea urmata.

Bac 2014: Vezi subiectele de la matematica si istorie

Bac 2014: Baremele de la matematica si istorie

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afisate pe 7 iulie, zi in care candidatii nemultumiti vor putea depune si contestatii. Profesorii vor recorecta lucrarile intre 8 si 10 iulie, urmand ca pe 11 iulie sa fie afisate rezultatele finale.

Subiectele la chimie organica

Foto: Digi 24

Subiectele la anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana

Foto: Digi 24

Subiectele la biologie vegetala si animala

Foto: Digi 24

Subiectele la sociologie

Foto: Digi 24

Subiectele la fizica

Foto: Digi 24

Subiectele la geografie

Foto: Ziua News

Subiectele la informatica

Foto: Digi 24

Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat 2014

Elevii care nu vor reusi sa promoveze examenul de bacalaureat in aceasta sesiune mai o sansa la toamna, daca se inscriu, intre 14 si 18 august, la cea de-a doua sesiune de examen.

Intre 19 si 29 august, absolventii de liceu vor sustine probele scrise la bacalaureat, iar pe 1 septembrie vor afla si primele rezultate, zi in care cei nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Rezultatele finale din cea de-a doua sesiune de bacalaureat de anul acesta vor fi afisate pe 4 septembrie.

Bac 2014, cu perle savuroase: O expresie cu os? iOS. Cratima, sa arate textul frumos pe hartie (Video)

In ultimii ani, rata de promovare a bacalaureatului a scazut drastic, ca urmare a introducerii camerelor de supraveghere in salile de examen. Astfel, in 2013, rata de promovare la BAC a fost, inainte de solutionarea contestatiilor, de 55,4%. Ulterior, dupa recorectarea lucrarilor, rata de promovare a crescut la 56,4%.

61,3% dintre cei care au promovat examenul de bacalaureat in 2013 erau absolventi ai promotiei 2012 - 2013, iar 31,7% dintre ei absolvisera liceul in promotiile anterioare.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#subiecte proba alegere bacalaureat, #subiecte biologie bacalaureat 2014, #subiecte anatomie bacalaureat 2014, #subiecte sociologie bacalaureat 2014 , #Bacalaureat 2014