Bacalaureat 2014: Perle de la simulare: Domnul Goe, un copil fitos ca smecherii de Dorobanti

Joi, 06 Martie 2014, ora 11:05
9742 citiri
Bacalaureat 2014: Perle de la simulare: Domnul Goe, un copil fitos ca smecherii de Dorobanti
Foto: Arhiva

Liceenii nu s-au dezmintit nici anul acesta, lucrarile de la simularea examenului de Bacalaureat fiind pline de perle, care mai de care mai amuzante.

"Mie mi-a placut de domnul Goe, era beton, frate! Domnul Goe era un copil fitos, cum sunt smecherii de Dorobanti", a scris unul dintre elevii care au sustinut simularea la limba romana, informeaza ProTV.

Unele dintre cele mai savuroase perle au legatura cu Facebook-ul, dupa ce elevii au primit ca subiect sa vorbeasca despre rolul retelelor de socializare.

"De pe retelele de socializare am aflat metode noi de copiat. Dar se pare ca si profu' are cont de Facebook, ca s-a prins si mi-a dat 2. Eu le-as interzice profesorilor sa-si faca cont de Facebook'", a marturisit unul dintre elevi, in timp ce altul s-a plans ca l-au parat colegii.

"Am zis odata la scoala ca sunt bolnav si am stat acasa o saptamana, dar am plecat in vacanta si am pus poze pe Facebook. Au aflat profesorii pentru ca nu si-au tinut gura colegii mei invidiosi si a iesit mare scandal", a scris el in lucrare.

Multe alte consideratii personale au starnit zambetele proferorilor care au corectat lucrarile, informeaza sursa citata.

"Ana era o femeie plictisitoare, nu stia sa-l atraga pe Ion si se lua mereu de el. Dar si el era prea obsedat sa lucreze pamantul, pentru ca era un taran in adevaratul sens al cuvantului si in plus avea si amanta", a scris un elev.

"Daca aveau si ei un club in sat, un restaurant, ceva, sa se mai distreze poate ca nu se mai certau asa des si Ion nu ii mai facea felul", si-a dat cu parerea un altul.

In ceea ce il priveste pe domnul Goe, unul dintre liceeni a scris ca ca i-a placut pentru ca "Era beton, frate" si "Toate femeile alea din jurul lui stateau drepti cand deschidea el gura. Nu ca mama sa ma certe mereu".

De asemenea, un elev s-a aratat ingaduitor cu personajele din "O scrisoare pierduta", spunand ca el nu crede ca "erau atat de proaste", dar "autorul a vrut sa ne distreze pe noi cand ii citim lucrarea".

Rugat sa scrie sinonime pentru cuvantul "mister", un elev a raspuns "maciomen".

FSLI: Profesorii care participa la simularea bacalaureatului trebuie platiti, nu pot lua zile libere

Emotii mari pentru liceeni: Incep simularile pentru examenul de Bacalaureat

Elevii de clasa a XI-a si a XII-a din toata tara au inceput luni, 3 martie, simularile examenelor de Bacalaureat.

Prima proba a fost cea de la Limba si Literatura Romana, care a avut loc luni dimineata, iar cea de a doua cea la Limba si Literatura Materna, care a avut loc marti. Miercuri s-a desfasurat simularea la proba obligatorie a profilului, iar vineri, 7 martie, se vor sustine simularile la proba la alegere a profilului si specializarii.

Notele de la simulare nu vor fi trecute in catalog, scopul lor fiind acela de a-i obisnui pe tineri cu emotiile examenelor. In Bucuresti, Inspectoratul Scolar a decis sa porneasca si camerele de supraveghere, astfel ca elevii care vor fi prinsi copiind vor fi sanctionati cu scaderea notei la purtare.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#bacalaureat 2014, #simulare Bacalaureat 2014 , #Bacalaureat 2014