Fiica lui Duicu, prinsa in timp ce copia la Bac. Politistul venit sa investigheze, agresat de mama si sora ei

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 16:14
16077 citiri
Fiica lui Duicu, prinsa in timp ce copia la Bac. Politistul venit sa investigheze, agresat de mama si sora ei
Foto: Facebook/Adina Duicu

Fiica cea mare a fostului sef al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu (PSD) a fost prinsa, vineri, in timp ce copia la proba de Chimie de la Bacalaureat, dar asta nu e tot. Politistul care a venit sa cerceteze frauda a fost agresat de mama si sora mai mica a fetei.

Adina Duicu a sustinut, vineri dimineata, proba la alegere a Bacalaureatului si a fost prinsa in timp ce i se dictau rezolvarile subiectelor la telefon, scrie Adevarul.

Un procuror si un politist au venit la Colegiul Tehnic Dierna din Orsova, unde a avut loc incidentul, insa au fost luati la rost de sotia lui Duicu si de cealalta fiica a pesedistului.

Intreaga scena a fost filmata si poate fi urmarita aici.

Surse din interiorul liceului au dezvaluit ca persoana care ii dicta raspunsurile Adinei Duicu prin telefon era chiar fosta directoare a unitatii de invatamant, Mirela Stoenel. Aceleasi surse spun ca pana si camerele de supraveghere din sala in care s-a aflat fiica social-democratului au fost oprite.

Profesorii au anuntat autoritatile, iar la fata locului au venit un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Judetean Mehedinti si un politist de la IPJ Mehedinti.

La iesirea din liceu, cei doi au fost acostati de sotia lui Duicu, Mariana, si fiica cea mica, Larisa, care s-au aratat revoltate ca oamenii legii au venit sa investigheze frauda.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Judetean Mehedinti, Fanica Cercel, a declarat ca politistul a fost agresat de sotia lui Duicu, iar procurorul a scapat nevatamat.

Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a deschis o ancheta impotriva sotiei lui Duicu, pentru ca l-ar fi agresat pe agentul de politie, ea putand fi acuzata de ultraj, arata Mediafax.

Fanica Cercel a mai declarat ca sotia lui Duicu l-a imbrancit pe politist in momentul in care acesta a vrut sa verifice daca fiica sa avea asupra ei aparate de tip handsfree.

Atat mama Adinei Duicu, cat si fiica sa au fost audiate in incinta Colegiului Tehnic Dierna.

Bunica fiicei lui Adrian Duicu a sarit in apararea nepoatei sale spunand ca "totul este o inscenare".

"Presupun ca totul este o inscenare. Fata care a sustinut Bacalaureatul este o fata foarte buna la invatatura. In timpul lucrarii, cat a scris, eu am stat afara la usa si am asteptat-o in fiecare zi cand a iesit de la examen, cu nora, cu fata cea mica si cu sotul meu. In momentul cand au iesit copiii din clasa, am intrebat 'ce ati facut, a fost usor?'. Adina nu mai iesea din scoala si nu stiam ce se intampla", a declarat mama fostului sef al Consiliului Judetean Mehedinti, la Romania TV.

Bunica a vorbit si despre incidentul de la portile liceului, spunand ca nu s-a gasit niciun mijloc de comunicare asupra fetei la perchezitii.

"Fata a fost jignita. In momentul cand fata a iesit din scoala, noi asteptand-o, si cand fata s-a dus la masina, noi am plecat inspre fata cu mai multi colegi de-ai ei care o asteptau sa spuna ce a facut la lucrare. Cand am ajuns la masina, cine or fi fost domnii, ca nu s-au prezentat, imbracati civil, politai, procurori, noi nu stim cine au fost, fata plangea, tremura toata.

Cand am vazut oamenii astia pe langa ea, chiar nu am stiut ce s-a intamplat. Zic 'ce s-a intamplat, mama?', zice "nu s-a intamplat nimic". Si atunci politaii, nu stiu de ce s-au imbrancit, au lovit nora, iar fata cea mica in momentul cand a vazut a reactionat. Sigur ca o sa facem o plangere la politie, pentru ca nora si fata cea mica sunt lovite", a povestit mama lui Adrian Duicu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#fiica Duicu copiat Bac, #sotie Duicu batut politist , #Rezultate Bacalaureat 2015