Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bac 2011: Elevi eliminati pentru ca au incercat sa copieze

Luni, 27 Iunie 2011, ora 11:33
4020 citiri
Bac 2011: Elevi eliminati pentru ca au incercat sa copieze
Foto: Ziare.com

Mai multi absolventi de liceu, care au sustinut luni prima proba scrisa la examenul de bacalaureat, au fost prinsi incercand sa copieze in mai multe judete din tara.

Inspectoratul Scolar Bucuresti a demarat mai multe verificari in liceele bucurestene, imediat dupa inceperea probei de Limba si Literatura Romana, srie Adevarul.

La o ora dupa inceperea examenului, mai multi elevi bucuresteni au fost eliminati pentru ca au incercat sa fraudeze examenul.

Astfel, 14 elevi din Capitala au fost dati afara din examen, pentru tentativa de frauda, a declarat, pentru NewsIn, inspectorul Marian Banu, de la Inspectoratului Scolar al Muncipiului Bucuresti (ISMB).

"Nici macar nu am apucat sa scriu nimic. M-au vazut cu fituicile si m-au dat afara", a povestit un elev eliminat de la Colegiul "Edmond Nicolau" din Capitala.

Bacalaureat 2011: Experimentat, stresat si fara fituici - Reportaj Ziare.com

"Razii este mult prea dur, nu avem de-a face cu infractori. Inspectorii sunt intr-o actiune de monitorizare si control. Acestia merg si verifica desfasurarea examenului", a adaugat Marian Banu.

De asemenea, in judetul Constanta au fost eliminati din prima proba a examenului de bacalaureat cinci elevi: unul de la Liceul Tomis si patru de la Colegiul de Marina Alexandru Ioan Cuza.

Si in Hunedoara a fost eliminat un tanar, dupa ce a fost prins in sala de examen cu telefonul mobil. In Mehedinti, doi studenti au incercat sa copieze folosind telefonul mobil, iar din Drobeta Turnu Severin au fost, de asemenea, eliminai patru elevi.

Din acest an, tinerii eliminati din examen nu vor avea dreptul de a participa la urmatoarele doua sesiuni de bacalaureat.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#elevi eliminati bacalaureat 2011, #bac 2011 proga scrisa romana, #copiat bac 2011 , #bacalaureat