Ziare.com

Incepe Bac-ul pentru olimpici - vezi calendarul examenului

Marti, 15 Mai 2012, ora 21:22

   

Incepe Bac-ul pentru olimpici - vezi calendarul examenului
Inscrierile pentru sesiunea speciala de bacalaureat pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite care se pregatesc pentru Olimpiadele si Concursurile Internationale se desfasoara in perioada 19-20 mai, potrivit calendarului de desfasurare a examenului.

Proba A, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, va fi sustinuta in perioada 21-22 mai, in aceeasi perioada urmand sa se desfasoare si proba B, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, potrivit sursei citate.

Proba D, privind evaluarea competentelor digitale, se va derula intre 23-24 mai, iar proba C, de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, va avea loc in perioada 24-25 mai.

La 28 mai vor incepe probele de examen scrise, care se vor desfasura pe parcursul a patru zile. Astfel, la 28 mai, elevii vor avea de sustinut proba scrisa la limba si literatura romana, iar la 29 mai, proba obligatorie a profilului. Proba scrisa la alegere a profilului si specializarii va fi sustinuta la 30 mai, iar ultima proba scrisa, cea la limba si literatura materna, va avea loc la 31 mai.

Rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat vor fi afisate tot la 31 mai, pana la ora 18.00, iar eventualele contestatii se pot depune in aceeasi zi, in intervalul orar 18.00-22.00. Rezultatele finale vor fi afisate la 1 iunie.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Sursa: rNews

Articol citit de 1506 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa-l inscrie la Bac si pe tovarasul Funeriu,

am inteles ca pe vremuri si dansul a fost olimpic la chimie.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor