Liceul Lauder-Reut, 100% promovare la bacalaureat in 2017

Advertorial
Miercuri, 05 Iulie 2017, ora 16:08
30211 citiri
Liceul Lauder-Reut, 100% promovare la bacalaureat in 2017
Foto: lauder-reut.eu

Cea de a opta generatie de absolventi ai Liceului Lauder-Reut a primit azi rezultatele bacalaureatului si se alatura panopliei generatiilor precedente care au trecut cu brio acest examen cu 100% rata de promovare din prima sesiune.

Astfel, absolventii Complexului Educational Lauder-Reut reconfirma si anul acesta munca asidua depusa pe parcursul ciclului liceal, facandu-ne mandri si consolidand statutul de elita al scolii noastre.

Complexul Educational Lauder-Reut se poate lauda cu note extraordinare la bacalaureat si evaluarea nationala, promovabilitate integrala si media 9,27, respectiv 9,33 pe institutie, ceea ce ne pastreaza in topul scolilor pentru educatie de excelenta, in spiritul traditiei care ne-a consacrat in mediul academic.

Reteta simpla a succesului implementata de Complexul Educational Lauder-Reut inseamna respectarea intocmai a regulilor stabilite in Legea Educatiei: o reala si sustinuta instruire diferentiata pe tot parcursul anului scolar, asigurand deopotriva pregatirea individualizata si suplimentara a elevilor, sub indrumarea profesorilor selectati cu exigenta.

Asteptam generatiile viitoare de liceeni Lauder-Reut ce vor atinge performante nebanuite, atat la bacalaureat, cat si la numeroase olimpiade si concursuri, in virtutea promitatoarei medii de admitere la liceu de 9,32 inregistrata anul acesta.

Suntem convinsi ca vor calca pe urmele colegilor lor care au imbogatit palmaresul scolii cu performante internationale, precum medaliile de argint si aur la Balcaniada de Geografie, obtinute in ultimii doi ani.

Andrada Pantelimon, eleva Complexului Educational Lauder-Reut, a obtinut medalie de aur la Balcaniada de Geografie (Slovenia, 25 - 30 iunie, 2017)

Oferta educationala a liceului Lauder-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleza) - real si umanist, bacalaureat la limba ebraica, proiecte si parteneriate internationale (Comenius, Gruntvig, Cannes Lions, Eurobest), vizite internationale de studiu, schimburi de elevi si profesori cu scoli din toata Europa si Israel, pregatire academica timpurie - cursuri de Business si Legal English, comunicare, media, diplomatie, protocol, relatii internationale, public speaking si debate, robotica.

Cursurile sunt furnizate si certificate de parteneri academici de prestigiu din Romania si din strainatate: Institutul Diplomatic Roman - Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions Romania, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel si altii.

Pe langa disciplinele din trunchiul comun, Complexul Educational Lauder-Reut are un punct forte in oferta extracurriculara, care s-a consacrat si transformat intr-un punct de referinta pentru sistemul educational: arta si multimedia pentru gradinita si scoala primara, business, media si diplomatie pentru liceu, orele si cluburile de limbi straine (engleza, ebraica, franceza, spaniola, italiana, germana, chineza), de jurnalism, fotografie, informatica, arte, drama, dans, instrument muzical, matematica, sah, sport etc.

Cristina Marin

Lauder-Reut Projects & PR Manager

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Lauder Reut BAC 2017, #bacalaureat Lauder Reut , #bacalaureat