Bac 2011 Rezultatele complete se afiseaza duminica

Duminica, 03 Iulie 2011, ora 09:37
3045 citiri
Bac 2011 Rezultatele complete se afiseaza duminica

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat in aceasta vara au fost afisate inca de sambata.

Rezutatele complete vor fi insa afisate duminica, iar lista cu notele primite in urma contestatiilor depuse pana luni, 4 iulie, vor fi afisate pe 8 iulie.

Notele obtinute de absolventii de liceu care au sustinut anul acesta examenul de Bacalaureat pot fi aflate de pe portalul bacalaureat.edu.ro

Rezultatele pot fi sortate alfabetic si in functie de media obtinuta.

Rezultatele pe judete si pe unitati de invatamant pot fi consultate pe Rapoarte Bacalaureat.

A doua sesiune de bacalaureat

Inscrierea candidatilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat se va face intre 11 si 15 august iar evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala la limba romana va avea loc in zilele de 22 si 23 august.

Intre 22 si 24 august vor fi evaluate competentele de comunicare la limba materna, in zilele de 23 si 24 august - la limba de circulatie internationala, iar in zilele de 25 si 26 august - evaluarea competentelor digitale.

Probele scrise vor incepe in data de 29 august cu cea de limba si literatura romana, care va fi urmata in 30 august de cea la limba materna si in 31 august, de proba obligatorie a profilului. In data de 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului si a specializarii.

Afisarea rezultatelor se va face in 4 septembrie pana la ora 1600 si tot in aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 7 septembrie.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#bacalaureat 2011, #rezultate bacalaureat 2011 , #bacalaureat