Preinscrieri online la Universitatea Spiru Haret: Candidatii pot opta pentru programe educationale cu predare in limba romana sau in limba engleza

Advertorial
Luni, 13 Martie 2017, ora 09:00
21933 citiri
Preinscrieri online la Universitatea Spiru Haret: Candidatii pot opta pentru programe educationale cu predare in limba romana sau in limba engleza

(P) Viitorii studenti ai Universitatii Spiru Haret au posibilitatea sa se inscrie din fata calculatorului, fie ca opteaza pentru programe de studii de licenta, de masterat sau pentru calificari in domeniile Sanitar si Productie Media, disponibile in cadrul Colegiului Universitar Spiru Haret.

Incepand cu anul 2017, institutia de invatamant superior organizeaza preinscrieri online pentru 60 programe de licenta si 40 programe de masterat, facilitand inscrierea la cele 14 facultati din Bucuresti si din tara.

Sistemul implementat urmareste sa simplifice demersurile administrative pe care un candidat trebuie sa le indeplineasca in momentul inscrierii la facultate, acesta trebuind ulterior sa parcurga etapele procesului de admitere.

Platforma de preinscrieri online este disponibila pana pe 31 iulie, iar aplicantii care vor alege completarea formularului trebuie sa se prezinte pentru a-si confirma locul pana la data de 1 august 2017.

Ulterior, dobandirea statutului de student consta in depunerea dosarului de candidatura (ce include formularul de preinscriere), sustinerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obtinerea statutui de "admis" si incheierea contractului de studii. In cazul persoanelor preinscrise, nu se mai percepe taxa de admitere.

De-a lungul anilor, Universitatea Spiru Haret s-a impus in mediul academic ca o institutie de invatamant responsabila, ce pune accent pe calitate si performanta, devenind un trendsetter in ceea ce priveste noutatile din domeniul educational.

Potentialii studenti regasesc in oferta educationala a universitatii o paleta larga de domenii precum: arhitectura, educatie fizica si sport, filologie, informatica, medicina veterinara, psihologie si stiintele educatiei, stiinte economice, stiinte socio-umane, stiinte juridice, politice si administrative.

Universitatea ofera in prezent doua programe cu predare in limba engleza: Arhitectura si Marketing, acestea reprezentand o etapa catre construirea unei cariere internationale.

Mai multe detalii despre specializari, oportunitati de cariera, procesul de admitere se regasesc la adresa http://admitere.spiruharet.ro/.

Evolutia universului academic haretian, ce porneste de la premisa adaptabilitatii la dinamica pietei muncii locale si europene, este confirmata, in mod deosebit, de dezvoltarea institutionala pe mai multe axe strategice, cu scopul final de a avea o contributie notabila asupra dezvoltarii societatii.

Astfel, anul 2016 marcheaza infiintarea Colegiului Universitar Spiru Haret, centru educational pentru invatamant tertiar, ce ofera calificari profesionale de nivel 5 in domeniul Sanitar si in domeniul Productie Media.

Programele de calificare disponibile in cadrul colegiului sunt: Asistent medical generalist si Asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare, pe domeniul sanitar, in timp ce oferta in domeniul productie media cuprinde 6 specializari:

  • Asistent regizor artistic;
  • Editor de imagine;
  • Cameraman-fotoreporter;
  • Asistent producator film-TV;
  • Operator sunet;
  • Tehnician iluminare film

In cazul Colegiului Universitar Spiru Haret, preinscrierea online se poate realiza pana la data de 14 iunie, oferind aceleasi beneficii pentru aplicanti.

Admiterea propriu-zisa la cele doua institutii se desfasoara dupa incheierea perioadelor alocate preinscrierii, in intervalul iulie-septembrie in cazul Universitatii Spiru Haret, respectiv intre 15 iunie si 15 septembrie pentru colegiu.

Mai multe informatii privind calificarile disponibile in cadrul Colegiului Universitar Spiru Haret, dar si detalii despre procesul de inscriere, pot fi gasite la adresa http://colegiuluniversitar.spiruharet.ro/.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#preinscrieri online Spiru Haret, #Colegiul Universitar Spiru Haret , #colegiu