Cadou de Craciun pentru Pasionatii de Limba Germana

Advertorial
Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 15:53
8472 citiri
Cadou de Craciun pentru Pasionatii de Limba Germana

Cumpararea unui cadou se poate transforma foarte repede intr-un cosmar chiar si pentru cei cu o doza mare de rabdare. Cele mai multe cadouri in care investim atata timp si bani, ajung in scurt timp sa fie uitate in coltul unui dulap din casa. Asa ca de ce sa nu ii surprindem pe cei dragi noua cu un cadou de care se pot bucura indelung si care sa le si foloseasca cum ar fi un curs de limba germana!

Frenezia consumerismului

Invatarea unei limbi straine poate si chiar este o activitate pe care oricine o poate face gratis, prin diverse modalitati, fara a cheltui macar un leu. Cu toate acestea, exista un moment al anului in care aproape orice cheltuiala este justificabila, momentul in care ne dam batuti in fata freneziei consumerismului, frenezie pe care o sarbatorim cu fiecare venire a solstitiului de iarna. Este momentul sa cumparati cadouri de Craciun!

Pentru aceia dintre cititorii nostri care inca nu au cumparat cadouri, noi venim cu o sugestie de cadou pentru partenerul de viata, prieteni sau membri ai familiei care vor sa invete limba germana.

Recomandari pentru cadouri de Craciun

Recomandarea noastra de cadou de pus in ghete sau sub bradul de Craciun este un curs de limba germana. Fie ca este incepator si vrei sa fii chiar tu persoana care il "introduce" in tainele limbii germane, fie intermediar sau avansat, la centrul de predare a limbii germane German Kulturhaus exista solutii pentru toata lumea.

Ei au sediul in zona centrala a capitalei, foarte usor de ajuns de la metrou si o echipa de traineri care cunosc limba germana ca limba nativa. Ei incurajeaza conversatiile chiar de la prima sedinta si folosesc manuale de la edituri germane de prestigiu care ofera suport audio si video, programe si aplicatii speciale la tabla interactiva si alte materiale, astfel incat cursurile de limba germana sunt intotdeauna interactive.

Partea cea mai buna este ca de sarbatori cei de la centru pun la dispozitie locuri in diverse grupe, iar beneficiarul cadoului este cel care alege perioada si programul in care vrea sa participe la curs.

Dimineata, dupa-masa, seara sau in weekend, curs intensiv sau cu doar o sedinta pe saptamana, de Paste, la vara sau in preajma sarbatorilor de Craciun din 2020, cadoul este valabil 12 luni, ceea ce ofera beneficiarului sansa de a se alatura unei grupe oricand.

Motivatia de a invata o limba straina

De ce ar vrea cineva sa invete limba germana? Pentru o marire de salariu la locul de munca, plecare din tara sau pur si simplu pentru dezvoltarea personala. Limba germana este cea mai vorbita limba din Europa cu peste 100 milioane de vorbitori nativi.

Germania nu este doar tara cu cea mai mare economie din Uniunea Europeana, dar si a patra economie din lume!

Odata cu achizitionarea acestui curs-cadou, trainerii de la German Kulturhaus vor face si testarea de nivel gratuit cu scopul de a stabili nivelul de cunostinte atunci cand viitorul cursant nu stie exact pe ce treapta de cunostinte se incadreaza. Din nou, testarile se pot programa oricand!

Scapa de stresul cadoului perfect si anul acesta ofera in dar de Craciun ceva special, o investitie in educatie pentru care persoana de langa tine care s-ar putea sa iti fie recunoscatoare toata viata.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din site https://www.germankulturhaus.ro/contact/ folosind mesajul "Santa Klaus" si cei de la German Kulturhaus te vor contacta in cel mai scurt timp.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#cursuri limba germana, #cursuri germana Bucuresti , #cursuri