Colegiul Universitar Spiru Haret, oportunitati in domeniul Sanitar si Productie Media: Construieste-ti drumul spre performanta!

Advertorial
Luni, 26 Iunie 2017, ora 09:00
16998 citiri
Colegiul Universitar Spiru Haret, oportunitati in domeniul Sanitar si Productie Media: Construieste-ti drumul spre performanta!

(P) "Fa ceea ce-ti place cu adevarat si nu vei mai munci nicio zi din viata ta", spunea Confucius. De la aceasta premisa ar trebui sa plece viitorii cursanti ai Colegiului Universitar Spiru Haret, astfel incat sa practice viitoarea meserie cu pasiune, si nu doar pentru ca asa trebuie!

Cei ce vor alege sa studieze in cadrul colegiului vor avea acces la unele dintre cele mai atractive si cautate profesii atat la nivel national, cat si la nivel european.

Aici, cursantii vor avea parte de o pregatire educationala la standarde ridicate, fiind indrumati in permanenta de profesorii ce vor impartasi cu entuziasm din vasta lor experienta.

Pe parcursul anilor de studii, acestia vor invata ca un bun profesionist trebuie sa isi dezvolte abilitati precum: rigurozitate, empatie, echilibru emotional, munca in echipa, dedicare, discurs convingator etc.

In acest context, cursantii isi vor consolida abilitatile amintite mai sus si isi vor foma noi competente prin participarea la workshop-uri, seminarii, internship-uri sau stagii de practica.

Colegiul Universitar Spiru Haret isi asteapta viitorii cursanti in perioada 15 iunie - 15 septembrie pentru a se inscrie la unul din cele doua domenii pe care le pune la dispozitie: Sanitar sau Productie Media.

Specializarile din cadrul domeniului Sanitar, asistent medical generalist si asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare, au o durata de 3 ani (invatamant cu frecventa), cursurile putand fi urmate atat in Bucuresti, cat si in Craiova.

Ulterior, ca urmare a obtinerii calificarii profesionale, cursantii vor putea profesa in spitale, policlinici, dispensare locale, cabinete medicale particulare/individuale, statiuni balneoclimaterice, baze de tratament si recuperare etc.

In ceea ce priveste domeniul Productie Media, acesta acopera urmatoarele specializari: asistent regizor artistic, editor de imagine, cameraman fotoreporter, asistent producator film-tv, operator sunet si tehnician iluminare filmare.

Durata cursurilor variaza intre 1 si 2 ani, viitorii cursanti obtinand calificari intr-un domeniu dinamic si atractiv, ce le va permite sa profeseze in cadrul trusturilor private de televiziune, in cadrul companiilor de productie media si productie cinematografica, in cadrul companiilor de organizare evenimente sau independent, in calitate de freelancer.

Urmarea unei cariere in domeniul mass media aduce cu sine o serie de avantaje, precum lucrul intr-o echipa de oameni deschisi, accesul liber la evenimente, posibilitatea de a fi "vocea" din multime ce se poate face auzita etc.

De ce sa alegi Colegiul Universitar Spiru Haret?

Calitatea in educatie si performanta pe piata muncii reprezinta factori decisivi in cadrul Colegiului Universitar Spiru Haret, care acorda o atentie deosebita deprinderii competentelor si abilitatilor necesare unui profesionist in domeniul medical.

In acest context, in cazul domeniului Sanitar, colegiul dezvolta in permanenta parteneriate cu institutii nationale de medicina, centre medicale si spitale clinice.

Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "M.S.Curie" sau Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof.Dr.Al.Obregia" sunt doar cateva institutii in cadrul carora cursantii domeniul Sanitar pot invata meserie de la medici de prestigiu.

In ceea ce priveste domeniul Productie Media, cursurile propuse de Colegiul Universitar Spiru Haret au fost structurate astfel incat sa consolideze inovarea, sa stimuleze creativitatea, pentru ca viitorii specialisti in media sa faca fata provocarilor actuale pe care le presupune un loc de munca si pentru care cuvantul performanta caracterizeaza toate activitatile profesionale.

Secretele industriei media vor fi dezvaluite cursantilor prin intermediul internship-urilor pe care le vor urma in diverse institutii, precum televiziunea TVH, Radio Seven sau TVR.

Daca ai decis ca drumul tau profesional este legat de domeniul sanitar, inscrie-te la sediul din Bucuresti sau Craiova si afla mai multe informatii de pe site http://www.sanitara.spiruharet.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/SanitaraSpiruHaret/.

De asemenea, ne poti trimite un email la adresa sanitara.bucuresti@spiruharet.ro sau sanitara.craiova@spiruharet.ro.

In cazul in care televiziunea sau cinematografia au reprezentat mereu un punct de interes pentru tine, alege domeniul Productie Media si urmareste-ne pe site http://productiemedia.spiruharet.ro/, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ProductieMediaSpiruHaret/ sau trimite-ne un email la adresa productiemedia@spiruharet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Colegiul Universitar Spiru Haret, #curs productie medie, #curs asistent generalist , #cursuri