Cum sa devii frizer profesionist

Advertorial
Joi, 23 Mai 2019, ora 15:47
35885 citiri
Cum sa devii frizer profesionist

Profesia de frizer intra in categoria ingrijirii personale prin taierea si stilizarea parului barbatilor, precum si ingrijirea barbii. In mod obisnuit, meseria include folosirea masinilor electrice de tuns, pieptene, foarfece si masini de ras.

Aspectul ingrijit va fi intotdeauna la moda. O persoana care arata bine, se simte bine! Din acest motiv, frizerii vor fi mereu la mare cautare.

Spre deosebire de multe alte profesii, meseria de frizer nu necesita multi ani de scolarizare intensa. Va trebui sa petreci ceva timp pentru a deprinde abilitatile necesare, dar poti face asta rapid. Trebuie sa inveti cum sa tunzi si sa aranjezi parul, si modalitatea de a face asta pe baza unor criterii diferite ale clientilor.

Vei dezvolta, de asemenea, abilitatea necesara pentru a stiliza in mod corespunzator barba. Barbieritul este atat o arta cat si o stiinta!

Daca esti interesat de meseria de frizer, iata cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi:

Inscrierea la un curs de frizerie

Pentru a deveni frizer, trebuie sa urmezi niste cursuri de frizerie acreditate. In mod normal, orice scoala de frizerie trebuie sa iti puna la dispozitie materialele necesare pentru a invata aceasta meserie.

La Maher Academy primesti tot ce iti trebuie pentru cursurile la care vei participa, timp de 2 luni. Vei invata absolut tot ce iti este util in aceasta cariera, inclusiv abilitati de comunicare cu clientii.

Pe langa tuns, vopsit, stilizare si modelarea parului si a barbii, vei invata cum sa-ti castigi clientii si cum sa-i faci sa revina la tine de fiecare data.

In urma cursului de frizerie acreditat, primesti o diploma cu care te poti angaja in domeniu.

Inscrierea la un curs de frizer profesionist

Dupa terminarea cursului de frizer, cu diploma obtinuta poti urma cursuri de perfectionare in frizerie. Aceste cursuri iti ofera posibilitatea de a aprofunda cunostintele dobandite anterior. In urma absolvirii cursului de perfectionare, primesti o diploma de participare.

Urmand un astfel de curs, ai posibilitatea sa inveti tehnici noi, sa faci multe ore de practica care sunt necesare si importante in aceasta meserie, si in plus, ai ocazia sa te angajezi intr-un salon de renume.

Una dintre cele mai bune calitati ale unui frizer profesionist, este ca munceste din greu pentru a-si crea propriul stil de frizuri pentru clientii lui. El trebuie sa introduca mereu noi stiluri de tunsori in tehnica lui, pentru a-i da clientului posibilitatea sa arate mai bine de fiecare data cand alege sa-l viziteze.

Bucura-te de noua ta meserie

Odata ce ai obtinut diploma recunoscuta de stat, poti deveni frizer profesionist. Te poti angaja intr-un salon de frizerie, sau poti sa-ti deschizi propria afacere. Daca ai si diploma de participare obtinuta in urma unui curs de perfectionare, ai mai multe sanse de succes in aceasta industrie.

Adesea, este o idee buna sa lucrezi mai intai intr-un salon. Odata ce ti-ai construit o clientela loiala si o anumita experienta, va fi mai usor sa pornesti pe propriul drum. Oamenii se bazeaza pe experienta si profesionalism!

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#frizer profesionist, #curs frizer , #cursuri