(P) MyKoolio, cea mai kool platforma e-learning

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 12:45
3519 citiri
(P) MyKoolio, cea mai kool platforma e-learning

Elevii sunt foarte incantati atunci cand isi petrec timpul la calculator, dar de ce sa nu faca asta si pentru a invata mai usor materia pe care o au de pregatit pentru scoala?

Platforma de e-learning MyKoolio se bazeaza pe o tehnica de predare moderna. Aceasta foloseste o alta modalitate diferita de cea clasica, mult mai interactiva.

Platforma are un rol important in consolidarea cunostintelor si evaluarea scolarilor din clasele I-VIII.

Lectii online la indemana elevilor, parintilor si profesorilor

Prin aceasta metoda de invatare, elevul se transforma din simplu ascultator al lectiilor in participant la procesul de predare. El are posibilitatea de a reveni la anumite informatii ori de cate ori doreste si poate selecta exact ceea ce considera el ca trebuie aprofundat.

Platforma se adreseaza elevilor din clasele I-VIII, parintilor, dar si profesorilor care pun accent pe metodele de educatie alternative si distractive, in ton cu tendintele actuale.

Mykoolio.com este cea mai o noua platforma de e-learning dezvoltata impreuna cu un colectiv de 20 de profesori coordonati de prof. Radu Gologan. Aceasta cuprinde peste 200 de lectii interactive si exercitii pentru disciplinele romana si matematica, intr-o prima faza, urmand ca ulterior sa acopere si celelalte disciplinele.

Toate materialele educative de pe platforma mykoolio.com sunt conforme programei scolare in vigoare.

Ce spun parintii despre e-learning?

Platformele de e-learning reprezinta ajutorul parintelui care nu are intotdeauna timp sa faca temele impreuna cu copilul sau sa ii explice, din nou, anumite aspecte ale unui curs. Aici intervin cursurile online care ii ajuta pe cei mici sa asimileze mai usor informatiile primite la scoala si care ii incurajeaza sa descopere lucruri noi. La finalul lectiilor, copilul va primi un scurt test recapitulativ pentru a afla nivelul de cunostinte dobandit.

"Din nefericire pentru mine si copilul meu, sunt un 'parinte de weekend', avand un program infernal de munca in timpul saptamanii. De multe ori m-am gandit cat de utila ne-ar fi o platforma de invatare, unde sa avem acces facil la continutul lectiilor pe care le parcurge copilul la scoala: lectii filmate, modele de abordare a unor subiecte de examen, teme de lucru, proiecte scolare, consiliere pentru parintii ocupati", spune Laura Melinte, parinte.

Accesul la platforma de e-learning va fi gratuit pentru profesori, iar materialele vor putea fi folosite si la clasa; accesul parintilor si al copiilor la platforma va fi gratuit pentru partea de lectii si contra cost (abonament lunar de 28 de lei) pentru partea de exercitii si statistici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#MyKoolio e learning, #MyKoolio cursuri online, #platforma lectii online , #cursuri
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1
ceva cool ...:) ...programare grafica 3D ...:) ...PC, dispMobile
Poza programer2
programer2
rank 1
romana , matematica ...:) invatati Java la gimnaziu ..mai util ...:)