Vrei sa castigi o tabara de 2 saptamani in Anglia? Iata ce trebuie sa faci

Joi, 12 Februarie 2015, ora 16:26
2644 citiri
Vrei sa castigi o tabara de 2 saptamani in Anglia? Iata ce trebuie sa faci

Mirunette International Education a dat startul concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia 2015.

Inscrierile in competitie au loc in perioada 1 februarie - 31 martie 2015. Marile premii oferite elevilor sunt 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in campusurile unor colegii si universitati prestigioase din Anglia.

Cine poate participa?

Toti elevii cu varste intre 10 si 17 ani, din intreaga tara. Finalistii sunt desemnati din 2 grupe de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani, pentru evaluarea corecta a participantilor. Primele etape ale concursului se desfasoara online, pentru ca ne dorim ca toti elevii din Romania sa aiba sanse egale si sa ne demonstreze cunostintele de limba engleza.

Cum se desfasoara inscrierile?

Inscrierile se realizeaza prin completarea unui scurt formular de pe site-ul mirunette.ro.

Care sunt etapele concursului?

Proba preliminara: inscrierea corecta, a II-a etapa: un test de limba engleza + o proba de creativitate, a III-a etapa: un interviu in limba engleza cu o comisie formata din profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Castigatorii taberelor in Anglia sunt desemnati in data de 31 mai 2015.

Ce alte premii mai pot castiga finalistii?

Organizatorii au pregatit numeroase premii precum: biciclete, tablete, carti de fotografie, aparate foto, un curs "ghid de fotografie vizuala", carti, abonamente la laser tag, bilete la film, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri, jocuri creative, stilouri deosebite, tratamente dentare si vouchere pentru cursuri de limba engleza.

Ce premii pot castiga cei mai activi profesori?

Profesorii care sustin cei mai multi elevi la concursul Mirunette Language Competition pot castiga uncurs de limba englezain Angliasi pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-otabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia.

Mirunette International Education este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa.

Concursul este organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#concurs Mirunette International Education, #concurs tabara studii Anglia, #concurs limba engleza Anglia , #educatie