Ziare.com

Firea da premii de pana la 1.000 de lei pentru elevii cu media generala peste 8,5

Joi, 14 Iunie 2018, ora 15:15

   

Firea da premii de pana la 1.000 de lei pentru elevii cu media generala peste 8,5
Elevii bucuresteni care obtin media generala 10 vor primi premii in cuantum de 1.000 de lei, iar cei care au media generala intre 9,5 si 9,99 si nota zece la purtare vor beneficia de premii de 400 lei, dupa ce in sedinta de joi Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a adoptat un proiect de hotarare in acest sens.

Si elevii cu media generala intre 8,5 si 9,49 si nota 10 la purtare vor beneficia de un premiu de 300 de lei.

Premiile se vor acorda elevilor din invatamantul primar, gimnazial, liceal sau profesional.

Totodata, se vor acorda Premiile Primariei Capitalei pentru performanta, in cuantum de 600 de lei fiecare. Aceste granturi vor fi oferite pentru premierea unitatilor de invatamant preuniversitar de stat cu rezultate deosebite in domeniul performantelor scolare sau in domeniul incluziunii.

Granturile pentru premierea unitatilor de invatamant cu rezultate deosebite in domeniul incluziunii pot fi accesate printr-un apel necompetitiv, pentru acoperirea nevoilor specifice din plan educational, material si comunitar.

"Incluziunea se refera la o alta maniera de abordare a educatiei pentru toti, iar scoala incluziva faciliteaza accesul tuturor la o educatie de calitate printr-o serie de activitati al caror centru este elevul", indica raportul de specialitate.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Firea premii elevi note bune
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 3392 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Coana Shirea imparte cu mina calda pomana electorala

elevii de azi, votacii de maine

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor