Invatatoare acuzata ca bate copiii din clasa intai

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 11:35
4111 citiri
Invatatoare acuzata ca bate copiii din clasa intai
Foto: Vremea Noua

Inspectoratul Judetean din Vaslui a demarat o ancheta la o scoala generala din Pungesti, dupa ce parintii au reclamat ca invatatoarea de la clasa I le bate copiii si "practica o cultura a fricii".

Parintii elevilor se plang ca invatatoarea le terorizeaza fizic si psihic copiii, din cauza ca micutii nu se descurca la exercitiile pe care aceasta le preda. Mai mult, invatatoarea ameninta copiii ca vor avea de-a face cu ea daca vor da detalii despre ceea ce se intampla in clasa. informeaza Vremea Noua.

Viorel Barzu, unul dintre parinti, a povestit ca a facut plangere individuala pentru ca invatatoarea Doina Chirvase sa fie retrasa de la catedra.

"Copiii au recunoscut in fata directoarei ca erau batuti cu varga si li se spunea sa nu sufle o vorba acasa, ca altfel o vor pati si mai rau. Invatatoarea trimitea elevi la buticul din sat sa ii cumpere tigari", a spus Viorel Barzu, precizeaza sursa citata.

Copil bagat in spital de profesorul de sport

Invatatoarea Doina Chirvase mai are un an pana la pensie, iar localnicii spun ca aceasta ar fi suferit doua interventii chirurgicale la cap. In urma revoltei parintilor, directoarea scolii a trimis-o pe invatatoare la Vaslui sa-si faca un control medical. Potrivit parintilor, invatatoarei i s-a interzis sa vina la scoala pentru zece zile.

Gabriela Placinta, inspectorul general al ISJ Vaslui, a declarat ca se va face o ancheta pentru a se stabili ce s-a intamplat la scoala din Pungesti.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#elevi batuti invatatoare, #violenta scoala, #copii terorizati scoala , #elevi
Comentarii
Poza praslea
praslea
rank 3
V-am tot spus ca nu-i buna...