Tatal unui elev acuza un profesor ca l-a batut asa de rau incat copilul nu poate dormi noaptea de durere de cap

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, ora 09:37
4380 citiri
Tatal unui elev acuza un profesor ca l-a batut asa de rau incat copilul nu poate dormi noaptea de durere de cap
Foto: Arhiva Ziare.com

Tatal unui elev din clasa VI-a de la Liceul "George Moroianu" din Sacele sustine ca fiul lui a fost batut rau de profesorul de geografie si ca acum cel mic nu poate sa doarma noaptea sau are cosmaruri.

Baiatul spune ca a fost batut pentru ca a aruncat cu o hartie mototolita intr-un caine care a intrat in curtea scolii, in timp ce profesorul a sustinut ca baiatul a lovit animalul.

"L-a luat la bataie pe copil, dupa care copilul a facut pe el. Nu mi se pare normal, adica sa bati un copil in asa hal incat sa-si faca nevoile pe el, nu e chiar in regula. Noi ne-am adresat Politiei, Directiei de Protectia Copilului si am fost la medicul legist", a spus Gheorghe Munteanu-Galiu, tatal copilului batut, citat de Buna ziua Brasov.

Barbatul nu crede ca baiatul lui a lovit cainele, pentru ca acasa are animale si este obisnuit cu ele. El a explicat ca fiul sau are acum dureri de cap, nu poate sa doarma noaptea si are cosmaruri.

Barbatul s-a plans si de comportamentul conducerii scolii.

"Au mai fost probleme in scoala si domnul director nu ia niciodata nicio masura. Inclusiv cand s-a dus sotia la scoala, dupa ce a sunat copilul ca facuse pe el si plangea disperat ca a fost lovit atat de tare, directorul i-a zis profesorului sa mearga la clasa ca are ore si sotia are probleme si trebuie sa mearga la psihiatru", a relatat parintele.

Directorul scolii sustine, insa, ca tatal nu a facut plangere si a crezut ca s-a impacat cu profesorul. Totusi, a convocat o comisie de ancheta si a prezentat si varianta profesorului, care a recunoscut ca l-a lovit peste obraz pe copil.

"Profesorul are o varianta a lui: copilul lovea un caine care intrase in curtea scolii, alti copii i-au spus sa nu mai dea in caine ca il vede profesorul si copilul ar fi zis ca nu are el treaba cu Chelu, profesorul fiind chel. Profesorul s-a enervat, s-a dus la el si, intr-adevar, l-a cam atins peste obraz", a povestit directorul.

Familia baiatului este hotarata sa-l actioneze pe profesor in judecata.

UPDATE 13:51 - Politia din Sacele a deschis un dosar penal in cadrul caruia efectueaza cercetari privind infractiunea de purtare abuziva, dupa ce parintele unui elev de la Liceul Teoretic din localitate a reclamat ca un profesor i-a lovit copilul, arata Agerpres.

"Cu privire la acest caz, lucratori din cadrul Politiei municipiului Sacele efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de purtare abuziva, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului pe langa Judecatoria Brasov, in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetarilor", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, Alina Ivan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#profesor geografie batut elev , #elevi
Comentarii