Ancheta la o gradinita din Olt dupa ce mai multi copii au ajuns acasa cu vanatai si muscaturi

Luni, 23 Octombrie 2017, ora 18:19
3707 citiri
Ancheta la o gradinita din Olt dupa ce mai multi copii au ajuns acasa cu vanatai si muscaturi
Foto: Arhiva Ziare.com

Autoritatile din Olt au inceput o ancheta la o gradinita, dupa ce mai multi copii au ajuns acasa, in ultimele zile, cu muscaturi si alte rani pe corp.

"E gradinita sau sala de tortura? Avem educatoare sau sefa de trib?", se intreaba o mama.

Inspectorul scolar general al ISJ Olt, Adrian Barbulete, a declarat ca a trimis o echipa la Gradinita Cucuieti din comuna Verguleasa pentru a verifica presupusele abateri imputate educatoarei de catre parinti.

"Este vorba despre o mama care a reclamat ca o educatoare nu-i supravegheaza foarte atent, iar copiii se bat intre ei. Am trimis, astazi (luni - n.red.), o echipa formata din inspectorul de zona si inspectorul de la invatamantul prescolar sa verifice. Noi facem o cercetare prealabila a prezumatelor abateri, iar eventuala sanctiune va veni din partea scolii", a declarat Barbulete.

Un baietel in varsta de patru ani din localitatea Verguleasa a ajuns de doua ori, saptamana trecuta, batut acasa. Parintii au cerut explicatii educatoarei.

"Ochiul negru de doua zile...astazi l-a luat muscat de spate!!!! E gradinita sau sala de tortura???? Avem educatoare sau sefa de trib??? In ce hal mai rau de atat sa ajunga un copil sa fie maltratat de alti copii la gradinita unde ar trebui sa avem o educatoare si nu o incapabila preocupata tot timpul de laudele narcisiste gen cat a costat-o treanta de pe ea sau sosonii din picioare!!! Concluzia mea: sa stea la telefon, dar acasa la ea, o sa fac tot ce imi sta in putere sa nu mai fie dansa sefa de trib!!!!", a spus Tania Vierescu, mamica.

Aceasta a adaugat ca baietelul ei nu este singurul copil care ajunge batut acasa.

"La pranz, dupa ce am luat copilul de la gradinita, m-a vizitat o mama cu fetita ei, care e colega copilului meu la gradi! La un moment dat imi vad copilul cu ochiul umflat si vanat! Mamica respectiva imi arata semnul de pe ochiul fetitei ei, care ieri a ajuns acasa la fel ca si Alex, cu ochiul umflat si vanat! Am vorbit si cu taticul baietelului care spun copiii ca i-a batut, la randul lui, imi spune ca zilele trecute i-a ajuns copilul zgariat pe fata si ud acasa!", a mai spus femeia.

Citeste si Educatoarele acuzate in dosarul Gradinita groazei au fost condamnate la inchisoare cu suspendare

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#copii batuti muscati gradinita, #copii muscati gradinita, #ancheta copii muscati gradinita , #gradinita
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ei, muscati si zgariati, nu conteaza ! Si ponta venea acasa ud de la