Educatoarea din Vrancea, filmata cand lovea copiii, a fost suspendata

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 13:34
2658 citiri
Educatoarea din Vrancea, filmata cand lovea copiii, a fost suspendata
Foto: Arhiva Ziare.com

Educatoarea din judetul Vrancea, care a fost filmata in timp ce lovea si jignea doi copii, a fost suspendata din functie.

Femeia va da declaratii in comisia de disciplina reunita in scoala in cazul ei.

Directorul scolii din Vrancioaia, Nicusor Caloianu, a declarat ca educatoarea Mihaela Ciornea este suspendata, de marti, in locul sau fiind delegat un alt cadru didactic.

"Incepand de astazi, voi asigura ordinea si disciplina prin alt cadru didactic, un coleg din invatamantul primar. Comisia de disciplina si-a intrat in drepturi, cazul este sub observatie si vom vedea ce concluzii se vor trage. Examenul psihologic in cazul educatoarei Ciornea a avut loc, iar avizul este apt pentru a preda in invatamant.

Doamna educatoare si-a asumat responsabilitatea pentru ce a facut, a spus ca a avut o iesire", a declarat directorul scolii din Vrancea in subordinea careia se afla gradinita in care a fost filmat incidentul.

Conform sursei citate, miercuri se va intruni comisia de disciplina, care va dezbate cazul educatoarei, ea urmand a da declaratii atat in scris, cat si verbal, iar apoi va fi luata o decizie in ceea ce o priveste.

Specialisti de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au mers luni la scoala din Vrancea si au discutat cu parintii copiilor din clasa educatoarei, dar si cu aceasta. S-a decis ca parintii si copiii sa fie consiliati psihologic.

Filmarea in care educatoarea Mihaela Ciornea agreseaza fizic si psihic doi baietei, pe care-i bruscheaza, ii injura, ii jigneste si ii loveste in mod repetat in cap si peste fata, a fost postata si pe Youtube. Inregistrarea ar fi fost realizata in cursul saptamanii trecute, in timp ce mama unui copil se afla in clasa, cu permisiunea educatoarei.

Niciunul dintre parintii copiilor agresati de catre educatoare nu a depus plangere la Politie, dar politistii s-au autosesizat si au intocmit dosar penal pentru purtare abuziva si lovire sau alte violente.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#educatoare Vrancea suspendata batut copii, #educatoare suspendata Vrancea copii batuti , #gradinita
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Ce pacat. Tocmai reusise sa il calmeze pe ala micu' si razgaiat.