Ziare.com
Home > Actualitate > Scoala > invatamant prescolar
invatamant prescolar
Ministerul Educatiei a deblocat aproape 600 de posturi didactice auxiliare si nedidactice

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 15:24

Ministerul Educatiei a deblocat aproape 600 de posturi didactice auxiliare si nedidactice

Scoala / invatamant prescolar

Ministerul Educatiei a deblocat in aceasta saptamana aproape 600 de posturi didactice auxiliare si nedidactice din invatamantul preuniversitar. Potrivit unor surse, in fiecare judet au fost deblocate in jur de 10-15 posturi didactice auxiliare si nedidactice. Posturile au fost deblocate printr-un ordin al ministrului Educatiei. Deblocarea posturilor didactice auxiliare si nedidactice a fost solicitata si de federatiile sindicale reprezentative din educatie, care au afirmat ca scolile si gradinitele functioneaza in prezent in regim de avarie. FSLI cere deblocarea posturilor didactice auxiliare si nedidactice din invatamant "Masura suspendarii ocuparii posturilor vacante s-a aplicat cu prioritate posturilor didactice auxiliare si nedidactice, astfel incat s-a ajuns in situatia in care unitatile de invatamant nu au mai putut incadra secretar de scoala, administrator financiar, ingrijitori, bucatari, supraveghetori sau ...

Cum se va da Bacalaureatul in 2010

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 13:30

Cum se va da Bacalaureatul in 2010

Scoala / invatamant prescolar

Examenul de Bacalaureat va avea trei probe scrise obligatorii, conform noului proiect de lege trimis de Ministerul Educatiei, luni, in Parlament. Elevi vor da o proba la Limba si literatura materna, o proba scrisa diferentiata in functie de filiera si profil si o proba conforma filierei si profilului. Propunerea pentru organizarea Bacalaureatului cu trei probe obligatorii se regaseste in...

9 comentarii
Vezi toate stirile

Ziare.com isi propune sa ofere cele mai importante si cele mai noi stiri din fiecare sector al vietii publice: politica, business, sport , life show, stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Sectiunea de fata este dedicata temei invatamant prescolar. Aceasta zona va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.com care au subiectul principal: invatamant prescolar.

Ziare.com ofera cititorilor sai oportunitatea de a deveni jurnalisti colaboratori. Materiale jurnalistice, stiri atat pe tema - invatamant prescolar, cat si despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala, fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.com, pot fi trimise la adresacolaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informatii privind modalitatile de colaborare poate fi accesata si sectiunea Colaboratori Ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

 
Citeste despre
absolventiscoli generalepedagogieliceeBAC 2011 toamna
colegiuliceul pedagogicclasa pregatitoarepreuniversitarscoli particulare
invatamant primaradmitere 2013studentifacultatimanuale
scoli postlicealescoala varainvatamant specialuniversitatiscoala de arte si meserii
Rezultate Bacalaureat 2015politehnicaadmitere facultate 2011examenediplome
rezultate titularizare 2011programaelevievaluare educatietitularizare
caminrezultate admitere facultate 2011proiecte didacticeISMBcurriculum
vacanta elevievaluare nationala 2015scolidoctoratmasterat
gimnaziuinvatamant prescolar