Ziare.com

Bac 2010: Simulare la proba de calculatoare pe 20 ianuarie

Duminica, 03 Ianuarie 2010, ora 11:01

   

Bac 2010: Simulare la proba de calculatoare pe 20 ianuarie
La scurt timp dupa vacanta de iarna, pe 20 ianuarie, elevii de clasa a XII-a vor simula proba de calculatoare.

Este vorba de o noua proba care se va da la Bacalaureat, elevii de clasa a douasprezecea trebuind sa demonstreze ca stiu sa utilizeze calculatorul. In urma acestei probe, ei vor primi un certificat de competente recunoscut in tarile Uniunii Europene.

La proba care va avea loc peste trei saptamani, liceenii vor trebui sa demonstreze ca stiu sa foloseasca Internetul, dar si softurile pentru redactare si calcul instalate pe un computer, conform Realitatea Tv.

Simularea va incepe la ora 12:30, cand elevii intra in laboratoarele de informatica si vor verifica daca au pe desktop un fisier numit Examen. La ora 13:00 fiecare elev primeste subiectul tiparit si foaia tipizata pentru completarea raspunsurilor.

Elevii vor avea acces la Internet doar in primele 30 de minute, timp in care vor putea rezolva doar subiectele pentru care trebuie sa acceseze diferite pagini de Internet sau sa caute pe Google sau Yahoo. Timpul efectiv de lucru este de 90 de minute.

Daca in luna ianurie se va face doar o simulare, testarea competentelor digitale se va sustine in perioada 19-29 aprilie.

Bacalaureatul va incepe insa pe pe 15 februarie, cand liceenii vor da prima proba orala la limba roman, iar pe 31 mai vor da proba de limba strana.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5661 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

-

Cei care vor accesa la distractie filmuletele cu profesori beti,in ipostaze neortodoxe,Nud,facind sex.....vor trece examenul?
-Cum se va da examenul in scolile care nu au laborator de informatica?si sunt multe.

 

Bacu

cei care n au laborator de info la scoala, vor da examenul la m a ta acasa,cu filmulete porno, cu tine,m a ta si fii ta

Pare ca...

...nici Boc, habar nu are la Calculator !!!!
Va intreb: oare care cunostinte vrea sa evidentieze ?
Doar de a lucra pe Calculator este atat de multipla, numai un anumit Software sa cunosti 100% ai nevoie de f.mult timp ! Numai sa intri in tainele al Microsoft-Ofice dureaza mult-mult timp si mai ramane ceva ne cunoscut din ea !!
Sau vrea Boc-ulet si Base sa Primeasca eMailuri de Laude, si cu asta sa Rezolvat cu Cunostintele la PC. !!

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor