O studenta vrea sa plece in Norvegia pe banii CJ Iasi

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 11:35
1718 citiri
O studenta vrea sa plece in Norvegia pe banii CJ Iasi

O studenta de la "Universitatea Alexandru Ioan Cuza" din Iasi a solicitat un sprijin financiar de 1.000 de euro din partea Consiliului Judetean pentru a se putea prezenta la un congres international organizat in Norvegia.

"Am primit o scrisoare din partea unei studente in anul IV la Facultatea de Geografie si Geologie, Sectia Geochimie, Irina Mihailescu. Tanara doreste sa participe la al XXXIII-lea Congres International de Geologie cu o lucrare intitulata 'Aspecte privind drenajul acid al rocilor din zona miniera Balan, judetul Harghita'.

Studenta a luat pana acum o multime de premii la nivel national si a solicitat un sprijin financiar de la CJ pentru a merge si in afara tarii", a explicat presedintele CJ, Constantin Simirad, scrie Ziarul de Iasi.

Acesta a precizat ca studenta a solicitat 1.000 de euro pentru aceasta deplasare, iar cererea sa va fi analizata de catre comisia de specialitate din cadrul CJ inainte de a se lua o decizie finala. "Eu nu cred ca alesii judeteni nu vor sustine acest proiect", a spus Simirad.

Tanara studenta a solicitat suma de la CJ pentru a putea ajunge in Norvegia la inceputul lunii viitoare.

"Am mai participat pana acum la opt congrese nationale, dar la nici unul international. Profesorii m-au sustinut si mi-au spus ca ar trebui sa particip la congres cu aceasta lucrare care este si teza mea de licenta. Congresul se va desfasura la Oslo in perioada 6-14 august", a declarat Irina Mihailescu.

Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#studenta, #bani, #CJ Iasi, #congres, #Oslo, #Geologie , #invatamant