Lauder-Reut, doua decenii de aur in educatie la nivel international

Marti, 12 Septembrie 2017, ora 12:03
5646 citiri
Lauder-Reut, doua decenii de aur in educatie la nivel international
Foto: Lauder-Reut

Luni a avut loc festivitatea de deschidere a noului an scolar la Complexul Educational Lauder-Reut, moment pretios de bucurie prin intalnirea cu colegii si profesorii si un start bun catre o noua aventura academica remarcabila, pe bancile scolii, in marea familie Lauder-Reut.

Ca in fiecare an, gazda minunata a fost presedintele Complexului Educational Lauder-Reut, doamna Tova Ben Nun-Cherbis, care, impreuna cu valoroasa echipa didactica, i-au intampinat pe elevi, parinti si bunici.

Ne-au fost alaturi invitati de seama, in calitate de oaspeti si parteneri pentru educatie de excelenta, transmitand urari de succes si ganduri bune catre toti cei prezenti, pentru care le multumim mult: doamna Tomnita Florescu, viceprimar al municipiului Bucuresti, domnul Robert Negoita, primar al Sectorului 3, doamna Ioana Mihaela Neacsu, inspector scolar al sectorului 3, doamna Irina Sanda Marin Cajal, subsecretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, doamna Alina Bargaoanu, decan al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, domnul Romeo Popescu, consilier local la Sectorul 3, Bucuresti.

Dupa intonarea imnurilor statului Israel si Romaniei si caldele mesaje de bun venit, un moment emotionant l-a reprezentat premierea olimpicilor de aur cu care Complexul Educational Lauder-Reut se mandreste, ce au inscris in palmaresul scolii medalii internationale de varf: Andrada Pantelimon la Balcaniada de Geografie (Slovenia, iunie 2017) si Victor Vescu la Olimpiada Internationala de Geografie (Serbia, august 2017), cu punctaje maxime in randul celor 45 de tari participante si 165 de concurenti.

In virtutea traditiei de a recompensa absolventii pentru rezultatele deosebite obtinute la bacalaureat, liceenii crescuti si educati in spiritul scolii Lauder-Reut au primit trofeul si diploma Magna Cum Laude, intrucat si anul acesta ne-au mentinut in randul campionilor acestui examen, fiind cea de a opta generatie cu promovabilitate 100% de la infiintarea institutiei.

Si pentru ca ne aflam la un nou inceput de drum, suntem increzatori ca generatiile actuale si viitoare de liceeni Lauder-Reut vor atinge performante cu care sa ne mandrim si care sa ii propulseze catre cariere exceptionale, ca oameni de baza ai societatii.

Astfel, Complexul Educational Lauder-Reut isi pastreaza statutul de institutie pentru educatie de excelenta in sistemul de invatamant romanesc, fapt apreciat de domnul primar Robert Negoita si de doamna Irina Sanda Marin Cajal, in mesajele transmise elevilor si parintilor astazi si moment marcat simbolic de catre doamna viceprimar Tomnita Florescu prin valoroasa carte veche, in limba ebraica, facuta cadou institutiei noastre.

Anul scolar 2017-2018 vine cu vesti bune, printre care finalizarea si inaugurarea, in scurt timp, a viitoarei cladiri a Liceului Lauder-Reut, dar si cursuri variate, ce imbogatesc oferta curriculara consacrata, alaturi de parteneri educationali de marca, din tara si strainatate, printre care Ministerul Invatamantului din Israel.

Ramanem in continuare dedicati cresterii si formarii noilor generatii, insufland tinerilor valori stabile pentru un viitor durabil si punand astfel pilonii Romaniei si lumii de maine.

Despre Complexul Educational Lauder-Reut

In cele aproape doua decenii de existenta sub tutela Fundatiei R.S. Lauder, Complexul Educational Lauder-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de invatamant, a atins performante neobisnuite, garantate de oferta educationala, dar si de pregatirea individualizata a elevilor, de catre profesori selectati cu exigenta.

Oferta educationala cuprinde profil teoretic bilingv (engleza) - real si umanist, bacalaureat la limba ebraica, proiecte si parteneriate internationale (Comenius, Gruntvig, Cannes Lions), vizite internationale de studiu, schimb de elevi si profesori cu scoli din toata Europa si Israel, pregatire academica timpurie - cursuri de Business si Legal English, comunicare, media, diplomatie, protocol, relatii internationale, public speaking si debate.

Cursurile sunt furnizate si certificate de parteneri academici de prestigiu din Romania si din strainatate: Institutul Diplomatic Roman - Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions Romania, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel.

Pe langa promovabilitatea de 100% la examenul de bacalaureat, in sesiunea din iulie, timp de 8 generatii de la infiintarea liceului, rezultatele deosebite si procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Lauder-Reut are un punct forte in oferta extracurriculara consacrata drept punct de referinta pentru sistemul educational: arta si multimedia pentru gradinita si scoala primara, business, media si diplomatie pentru liceu, orele si cluburile de limbi straine (engleza, ebraica, franceza, spaniola, italiana, germana, chineza), de jurnalism, fotografie, informatica, arte, drama, dans, instrument muzical, matematica, sah, sport etc.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#liceu Lauder Reut inceput an scolar , #licee