Rezultate Bac 2012 Valcea

Luni, 09 Iulie 2012, ora 10:13
2194 citiri
Rezultate Bac 2012 Valcea

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-au afisat la toate liceele din judetul Valcea.

Rata de promovare din Valcea a fost sub media nationala. Astfel, daca la nivel national, 43% dintre absolventii inscrisi la Bac au luat examenul, in Valcea doar 38,3% dintre elevi au obtinut note de trecere.

Rezultate Bac 2012 - dezastru in tara, rate de promovare si sub 15%

In acest an, peste 3.500 de elevi valceni s-au inscris la examenul de Bacalaureat.

Ziare.com va tine la curent cu cele mai noi date legate de examenul de Bacalaureat

Peste 172.000 de absolventi au sustinut, la nivel national, cele sase probe ale Bac-ului: trei probe orale si trei probe scrise, acesta fiind primul an in care exista camere de supraveghere in toate salile de examen si primul an in care Ministerul Educatiei nu a avut ministru, ci a fost condus de un secretar de stat la debutul probelor scrise.

Candidatii care nu au promovat examenul de Bacalaureat in prima sesiune mai au o sansa anul acesta, la sesiunea din toamna.

Calendarul Bac-ului

Absolventii au sustinut, pe 11-13 iunie, proba A a examenului - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

Bac 2012: Totul despre examen - metodologie, calendar si subiecte

Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna - proba B a fost programata pentru 13-15 iunie. Pe 18 - 22 iunie a urmat evaluarea competentelor digitale - proba D.

Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C a fost programata pentru 25 - 27 iunie.

Pe 2 iulie, absolventii de liceu au sustinut prima proba scrisa: Limba si literatura romana - proba E (a). Pe 3 iulie a avut loc proba scrisa la Limba si literatura materna - proba E (b), iar pe 4 iulie s-a desfasurat proba obligatorie a profilului - proba E (c).

Proba la alegere a profilului si specializarii - proba E (d) a fost programata pentru data de 6 iulie. Pe 8 iulie s-au afisat rezultatele, urmand ca ziua de 9 iulie sa fie rezervata contestatilor.

Pe 10 - 12 iulie se vor rezolva contestatiile elevilor, urmand ca afisarea notelor finale sa se faca pe 13 iulie.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Rezultate Bacalaureat 2012 sesiunea vara, #Rezultate Bacalaureat 2012 sesiunea iunie, #Rezultate Bac 2012 Valcea , #rezultate Bac 2012