La privat scoala incepe la timp - Vezi ce ofera scoala unde toti elevii au luat Bac-ul

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 13:24
5395 citiri
La privat scoala incepe la timp - Vezi ce ofera scoala unde toti elevii au luat Bac-ul

Desi unitatile de invatamant de stat isi vor deschide portile anul acesta cu o saptamana mai tarziu, nefiind pregatite la timp pentru inceperea anului scolar, cele private vor respecta programul initial si, pe 10 septembrie, isi vor primi elevii.

O astfel de unitate este Complexul Educational Lauder-Reut, unde pe 10 septembrie, la ora 09:30, este organizata festivitatea de deschidere a anului scolar 2012-2013, pentru toate formele de invatamant preuniversitar - gradinita, scoala primara, gimnaziul si liceul, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Complexul Educational Lauder se afla pe Bd. Mircea Voda, nr. 20-22 (langa teatrul Evreiesc de Stat). La programul special vor participa parinti, profesori, invitati din comunitatea locala, dar si reprezentantii ai autoritatilor centrale si locale si personalitati din mediul cultural si de afaceri.

Ce ofera Scoala Lauder Reut

In cei 15 ani de existenta sub tutela Fundatiei R.S. Lauder, Complexul Educational Lauder-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de invatamant a atins performante extraordinare, garantate de oferta educationala, dar si de pregatirea individualizata a elevilor, de catre profesori selectati cu exigenta.

Oferta educationala cuprinde profil teoretic bilingv (engleza)-real si umanist, bacalaureat la limba ebraica, proiecte si parteneriate internationale (Comenius, Gruntvig, Cannes Lions), vizite internationale de studiu, schimb de elevi si profesori cu scoli din toata Europa si Israel, pregatire academica timpurie -cursuri de business English, comunicare, media, diplomatie, protocol, relatii internationale.

Cursurile sunt furnizate si certificate de parteneri academici de prestigiu din Romania si din strainatate: Institutul Diplomatic Roman-Ministerul Afacerilor Externe, Universitatea Media, Cannes Lions Romania, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel.

Pe langa promovabilitatea de 100% la examenul de bacalaureat (cu rezultate deosebite) si procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Lauder-Reut mai are un punct forte: oferta extracurriculara, care s-a consacrat si transformat intr-un punct de referinta pentru sistemul educational: arta si multimedia pentru gradinita si scoala primara, business, media si diplomatie pentru liceu, orele si cluburile de limbi straine (engleza, ebraica, franceza, spaniola, italiana, germana, chineza), de jurnalism, fotografie, informatica, arte, drama, dans, instrument muzical, matematica, sah, sport si multe altele.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Lauder Reut deschidere an scolar, #scoala evreiasca Lauder Reut, #scoli private Lauder Reut , #scoli particulare