Gala Prieteniei Magna cum Laude - Hanuca & Craciun

Advertorial
Marti, 17 Decembrie 2019, ora 15:47
16641 citiri
Gala Prieteniei Magna cum Laude - Hanuca & Craciun

Joi, 19 decembrie 2019, ora 19:00, Parlamentul Romaniei gazduieste GALA PRIETENIEI MAGNA CUM LAUDE, aprinzand pentru a 18-a oara, luminile de Hanuca si de Craciun, in cadrul ceremoniei anuale de premiere a celor 62 de olimpici nationali ai Complexului Educational Laude-Reut, in prezenta Ambasadorului Statului Israel in Romania, E. S. domnul DAVID SARANGA, Presedinte Onorific al Laude-Reut Board of Trustees, fiind invitati domnul LUDOVIC ORBAN, prim-ministru al Romaniei, si membri ai cabinetului guvernamental.

Evenimentul se desfasoara in SALA DE RECEPTIE A PALATULUI PARLAMENTULUI, in organizarea Fundatiei Reut (fosta Fundatia Ronald S. Lauder Romania), a Fundatiei Magna cum Laude-Reut, cu sprijinul Camerei Deputatilor, al Ambasadei Israelului in Romania si al Primariei Sectorului 3, in parteneriat strategic pentru educatia de excelenta cu Banca Comerciala Romana.

In debutul sarbatorilor de iarna, vom da lumina bradului de Craciun si lumanarilor de Hanuca, in cadrul acestui spectacol stralucitor, al carui traditie porneste de la Casa Alba din Washington. E. S. domnul ADRIAN ZUCKERMAN, recent acreditat ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, va aprinde lumanarile de Hanukka, Premierul Romaniei, LUDOVIC ORBAN, fiind invitat sa aprinda bradul de Craciun.

Olimpicii Laude-Reut vor fi premiati de personalitati marcante ale Romaniei, care ii vor onora prin inmanarea diplomelor de excelenta.

Si-au anuntat prezenta peste 700 de invitati, personalitati ale lumii politice si diplomatice, printre care premierul LUDOVIC ORBAN si membri ai cabinetului sau de ministri, reprezentanti ai institutiilor de stat si ai ambasadelor straine la Bucuresti, lideri ai corporatiilor si oameni de afaceri.

Gazdele serii sunt LAUDE-REUT BOARD OF TRUSTEES, domnul SERGIU CRISTIAN MANEA, CEO BCR, sponsorul strategic al evenimentului si doamna TOVA BEN NUN-CHERBIS, Presedintele Fondator al Fundatiei Reut, Fundatiei Magna cum Laude-Reut si al Complexului Educational Laude-Reut, initiatoarea si promotoarea acestui minunat eveniment in Romania.

Invitatii se vor delecta cu un program artistic sustinut de elevii Complexului Educational Laude-Reut si momente muzicale de inalta tinuta in interpretarea tenorului Daniel Magdal si a sopranei Daniela Vladescu, acompaniati de pianista Ioana Lupascu.

Gala Prieteniei este un eveniment de strangere de fonduri destinate educatiei de excelenta careia numele Laude-Reut ii este sinonim in aproape un sfert de secol de existenta cu care se mandreste pe plan national si international.

Evenimentul este precedat, la ora 18:30, de o conferinta de presa privind Acordul de Colaborare intre reprezentantii Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Federatiei Patronale Petrol si Gaze (FPPG) si Complexul Educational Laude Reut, prima scoala care se alatura initiativei "Pactul pentru educatie antreprenoriala", semnat intre CONAF & FPPG si Ministerul Educatiei si Cercetarii, pentru sustinerea si dezvoltarea competentelor antreprenoriale in randul tinerilor si introducerea incepand cu anul 2020, optional, in scolile gimnaziale si liceu, a orelor de antreprenoriat.

Conferinta de presa va fi sustinuta de Cristina Chiriac - Presedinte CONAF, Franck Neel - Presedinte FPPG, Nicoleta Munteanu - Vicepresedinte CONAF si Tova Ben Nun-Cherbis, Presedinte Fondator LAUDE-REUT, alaturi de elevii Laude-Reut care studiaza business si marketing.

Despre Complexul Educational Laude-Reut

In aproape un sfert de secol de existenta sub tutela Fundatiei Reut (fosta Fundatia Ronald S. Lauder Romania), Complexul Educational Laude-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de invatamant preuniversitar, a atins performante neobisnuite, garantate de oferta educationala, dar si de pregatirea individualizata a elevilor de catre profesori selectati cu exigenta, fapt care i-a atras obtinerea autonomiei, in anul 2016, prin indeplinirea criteriilor de performanta stabilite de fondatori.

Oferta educationala Laude-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleza) - real, umanist si stiinte ale naturii, bacalaureat la limba ebraica, proiecte si parteneriate internationale (Ministerul Educatiei din Israel, International March of the Living, Comenius, Gruntvig, Cannes Lions etc.), vizite internationale de studiu, schimb de elevi si profesori cu scoli din toata Europa si Israel, pregatire academica timpurie - cursuri de Business si Legal English, LAMDA, comunicare, media, diplomatie, protocol, relatii internationale, public speaking si debate.

Cursurile sunt furnizate si certificate de parteneri academici de prestigiu din Romania si din strainatate: Institutul Diplomatic Roman - Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions Romania, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel.

Pe langa 100% rata de promovare a examenului de bacalaureat, in sesiunea din iulie, timp de 10 generatii de la infiintarea liceului, rezultatele deosebite si procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Laude-Reut are un punct forte in oferta extracurriculara consacrata drept punct de referinta pentru sistemul educational: arta si multimedia pentru gradinita si scoala primara, business, media si diplomatie pentru liceu, orele si cluburile de limbi straine (engleza, ebraica, franceza, spaniola, italiana, germana, chineza), de jurnalism, fotografie, informatica, robotica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Gala Prieteniei Magna cum Laude, #eveniment complex laude reut , #stiri invatamant