Camine studentesti pline, la Petrosani

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 23:40
2940 citiri
Camine studentesti pline, la Petrosani
foto: Marius Mitrache

Aproximativ 500 de studenti care invata la Universitatea din Petrosani sunt cazati in campusul universitar, in camere care concureaza cu cele de la hotelurile din zona. Acestia platesc intre 110 si 170 de lei lunar si, din acest an universitar, va fi deschis inca un camin.

"Am pornit anul universitar la capacitate maxima. Chiar astazi am primit cateva solicitari in plus si deschidem inca un camin, care era pregatit dar care nu era solicitat pana acum. Avem un numar mai mare de locuri de cazare si studentii pot opta pentru ele in functie de preferinte si de confort. Sunt module de cate doua camere cu hol comun sau garsoniere si pentru cei care doresc primeaza mediile si forma de invatamant", afirma Dacian Ciodaru, administrator patrimoniu UP.

Studentii de la Petrosani sunt din judetele limitrofe si, daca ajung sa fie cazati in campus, pot beneficia si de masa.

"Din acest an universitar avem un proiect nou ce vine in avantajul studentilor. Ei pot opta pentru cazare plus masa, tariful mediu fiind de 140 de lei la care studentul poate opta pentru 10 zile cu mic dejun si plateste doar 10 lei in plus adica 150 de lei", mai spune Ciodaru.

La Universitatea din Petrosani sunt in acest an peste 7.000 de studenti care urmeaza cursurile la zi sau la invatamantul la distanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#locuri de cazare studenti Petrosani, #universitatea petrosani campus , #studenti
Comentarii
Poza DefectoruI
DefectoruI
rank 2
Sunt student si n-am un ban in buzunar ....http://www.youtube.com/watch?v=g2WZg_BSNMQ