Profesionistii Romaniei sustin dezvoltarea tinerilor

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 17:02
1157 citiri
Profesionistii Romaniei sustin dezvoltarea tinerilor
foto: Book-land.ro

Tinerii din Bucuresti sunt asteptati sa ia parte gratuit la seria de primavara a Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.

Conferintele se vor desfasura de luni pana vineri (7-11 martie), in intervalul orar 15:00-17:00, la Academia de Studii Economice (Aula Magna), din Bucuresti, si vor aduce pe scena, in fiecare zi, profesionisti consacrati, printre care: Mihaela Tatu, Cristina Nemerovschi, Mirela Bucovicean (Luni), Lavinia Rasca, Ana Maria Guran, Paul Ardeleanu (Marti), Ana Morodan, Alexandru Oprita, Auras Mihaiu (Miercuri), Veronica Soare, Cristina Cioran, Alexandru Mironov, Mikey Hash (Mihai Holhos), Anca Ghinea.

"Sunt convinsa ca la BookLand Evolution voi intalni tineri dornici sa schimbe lumea urmandu-si visurile si va felicit pentru ca ii puneti pe tineri fata in fata cu oameni care au reusit pentru ca au crezut in visurile lor si au muncit pentru ele. Poate unii dintre ei nu stiu inca exact care este drumul lor, iar asta e perfect in regula, important e sa fie mereu o carte deschisa, sa invete, sa citeasca, sa isi urmeze instinctul, fiindca fiecare pas, chiar daca uneori el se dovedeste gresit, ne duce in final pe cel mai bun drum pe care l-am putea urma. Si mai e un lucru pe care sper ca tinerii sa il stie sau sa il afle, ca bunatatea fata de noi si fata de cei din jur ne va ajuta sa construim cea mai frumoasa dintre lumile posibile", declara Veronica Soare.

"Nelson Mandela spunea ca 'Educatia este cea mai puternica arma a unui popor!' A unui popor, a unei fiinte, iar procesul de educare, de formare, tine toata viata. In jur totul este in continua miscare, transformare si dezvoltare. Asa ca daca vrei sa fii impacat cu tine si cu existenta ta, la curent cu tot ceea ce se intampla, fie ca vrei fie ca nu, trebuie sa te cunosti si sa cunosti. Ori asta se poate intampla doar prin lectura. Si mai apoi practica" - Mihaela Tatu.

"Cumva parcursul meu profesional, cred ca a inceput atunci cand si dorinta mea de a face ceva (in directia asta) a inceput. Dupa ce iti dai seama ce vrei sa faci, pur si simplu cauti sa iti indeplinesti dorinta in orice mod posibil si bun. Eu cam asta am incercat sa fac. Nu stiam exact daca o sa reusesc, nu credeam ca o sa fie atat de important si cu siguranta nu stiam ca o sa am atata noroc. Am ales ce vreau sa fac si apoi lucrurile au inceput sa vina. Cred ca este important cat de mult iti doresti, iar daca ai norocul sa prinzi ceva bun trebuie sa te bucuri de asta si sa nu iti bati joc.Trebuie sa lucrezi si mai mult apoi. Eu imi doresc sa ma autodepasesc permanent." a spus Ana Maria Guran.

Dupa Bucuresti, conferintele practice BookLand Evolution se vor desfasura in alte 11 orase, urmatorul din itinerariu fiind Ploiesti. Pe durata celor 60 de zile (7 martie - 10 iunie) peste 250.000 de tineri vor fi invitati sa isi descopere vocatia, sa gaseasca solutii pentru viitorul profesional si sa isi largeasca orizontul multumita experientelor si ideilor impartasite de alte 200 personalitati marcante, care se vor alatura BookLand Evolution.

Mai multe detalii pe book-land.ro.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Bookland proiect cultural tineri, #Bookland editie primavara 2016 , #studenti