Au mai ramas doua zile pana la primul weekend al Conferintelor de primavara LəRN

Comunicat de presa
Joi, 09 Mai 2019, ora 14:55
3873 citiri
Au mai ramas doua zile pana la primul weekend al Conferintelor de primavara LəRN

Ultimele inscrieri pentru Conferintele de primavara LəRN pot fi facute pana pe 10 mai, anunta organizatorii Platformei de Educatie Avansata LəRN. Conferintele de primavara LəRN lanseaza Programul de formare in managementul cultural si aduc la Bucuresti o serie de intalniri creative si lunch-uri pop up programate pe parcursul weekendurilor 11-12 mai si 18-19 mai.

Ce inseamna dezvoltarea unui spatiu de arta privata? Cum poti reconverti spatiile industriale in hub-uri culturale? Care este povestea din spatele titlului de Capitala Europeana a Culturii castigat de Timisoara pentru anul 2021? Sunt doar cateva dintre temele abordate in cele noua conferinte si prezentari sustinute de creativi romani, invitati straini si manageri culturali din Bucuresti, Timisoara si Cluj in primul weekend al Conferintelor de primavara LəRN, din perioada 11-12 mai.

Programul primului weekend incepe sambata, 11 mai, cu un tur ghidat in zona Piata de Flori - Palatul Bragadiru - Cartierul Uranus - Academia Romana - The Ark si continua cu o vizita la The Ark unde sunt programate trei prezentari si conferinte sustinute de Erwin Kessler - director MARe - Muzeul de Arta Recenta, Doru Frolu - arhitect, co-managing partner The Ark si Piet Jaspaert - vicepresedinte Europa Nostra. La finalul primei zile, participantii la Conferintele de primavara LəRN vor lua pranzul impreuna cu speakerii primei zile, la Restaurant Ivan Pescar.

Ziua de duminica, 12 mai, este rezervata prezentarilor si conferintelor de la Nod Makerspace, unde cursantii LəRN stau de vorba cu speakerii Tamina Lolev - arhitect, co-fondator Nod Makerspace, Stefan Teisanu - director executiv Centrul Cultural Clujean, Simona Neumann - director executiv Timisoara 2021, Capitala Europeana a Culturii, Vlad Tausance - strategist Argo si consultant Fundatia Friends for Friends, Mihnea Gheorghiu - global digital creative director Publicis Milano si global creative director Diesel si Trevor Davies - director European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017.

Cel de-al doilea modul al Conferintelor de primavara LəRN are loc in weekendul 18-19 mai, la MARe - Muzeul de Arta Recenta si la The Institute, unde vor sustine conferinte si prezentari Roxana Gamart - cofondator Galeria Mobius, Ioana Ciocan - general manager Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari, Stefan Voloaca - director marketing Universitatea Spiru Haret, Andrei Bortun - CEO The Institute, John Varbiu - organizator Summer Well, Chris Simion-Mercurian - regizoare de teatru, fondatoare Grivita 53 si Arcadie Rusu - coregraf, cofondator si manager Linotip - Centru Independent Coregrafic.

Inscrierea la Conferintele de primavara se poate face pana pe 10 mai 2019 la info@lern.ro, in limita celor 60 de locuri disponibile.

Taxa de inscriere este de 795 RON si include participarea la conferinte, vizitele private ale centrelor culturale si tururile ghidate din cadrul programului, masa de pranz alaturi de speakerii participanti si taxa de membership care asigura accesul la Comunitatea online LəRN.

Participantii la Conferintele de primavara LəRN vor beneficia de un discount de 30% din taxa de participare la modulul cu numarul doi al Programului de formare in management cultural - Scoala de vara.

Despre Platforma Avansata de Educatie LəRN

Platforma Avansata de Educatie LəRN este initiata de un grup de profesionisti in educatie, comunicare, antreprenoriat, inovatie sociala si cultura, sub umbrela Universitatii Spiru Haret si a Fundatiei Romania de Maine.

Platforma LəRN ofera o solutie inovatoare in formarea profesionala a managerilor si liderilor pentru o mai buna integrare pe piata muncii de astazi printr-o serie de trei formate educationale: Programul de Formare in Managementul Cultural, Programul de Formare in Inovare Sociala si Programul de Formare in Coaching si Dezvoltare Personala.

Programele LəRN pun accent pe metode creative de formare, pe interactivitate si pe comunicarea directa dintre speaker si participanti.

LəRN beneficiaza de parteneriate cu universitati straine, institute culturale si asociatii de business, iar cursurile sunt sustinute de lideri profesionisti romani si straini.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#conferinta primavara Spiru Haret, #conferinta primavara Lern , #universitati