Educatia, parte a investitiei Marii Britanii in Romania

Autor: Ana Ilie
Joi, 19 Aprilie 2012, ora 13:53
2379 citiri
Educatia, parte a investitiei Marii Britanii in Romania

Educatia este o parte a investitiei pe care Marea Britanie o face in Romania, a afirmat, joi, ambasadorul Martin Harris, la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, cu ocazia evenimentului Edmundo Academy.

"Educatia este unul dintre cele mai importante elemente ale relatiei bilaterale dintre Marea Britanie si Romania", iar britanicii sunt "incantati sa-i primeasca pe studentii romani", a spus diplomatul, invitat sa se adreseze studentilor doritori sa invete in Regatul Unit.

Ambasadorul Martin Harris a subliniat ca un stagiu de studiu in Marea Britanie, tara care se lauda cu unele dintre cele mai bune universitati din lume, depaseste limitele stricte ale invatarii: este o chestiune de afirmare a gandirii independente, de descoperire a unei tari.

Martin Harris a participat la cea de-a doua zi a proiectului Edmond Academy, care isi propune sa aduca mediul universitar international mai aproape de cei interesati de studii in strainatate. Timp de 3 zile, participantii asista la cursuri sustinute de profesori a 6 universitati din Marea Britanie, Olanda si Belgia. Studentilor li s-au pregatit activitati educationale si sociale, asemenea celor dintr-un campus international.

Universitatile internationale ce sustin evenimentul sunt: Coventry University (UK), University Campus Suffolk (UK), University of Worcester (UK), London School of Business and Finance (UK), University of Groningen (Olanda), Vrije Universiteit Brussels (Belgia).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#ambasador Marea Britanie Romania, #ambasador Marea Britanie educatie , #universitati